Δημήτρης Παπανώτας – Ελένη Τσολάκη: Στην απογευματινή ζώνη του Alpha

Τι θα γίνει με το «Happy Day»;

Καθημερινά οι δύο παρουσιαστές εμπλουτίζουν καθένας με την προσωπικότητα και την ενέργεια του την πρωινή εκπομπή «Happy Day» του καναλιού της Κάντζας. Μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι και τον Κώστα Φραγκολιά να προστίθεται στην αρχή της σεζόν κατάφεραν να διανύσουν εντυπωσιακή απόσταση στους πίνακες της τηλεθέασης.

Πρόσφατα Δημήτρης Παπανώτας και Ελένη Τσολάκη ξεκίνησαν και ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpha και μέσω αυτής άρχισαν να παρεισφρέουν και στα απογεύματα των τηλεθεατών με ζωντανές συνδέσεις στο «Όλα Παίζουν».

Το δίδυμο φαίνεται να έχει καλή χημεία και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zappIΤ Δημήτρης Παπανώτας και Ελένη Τσολάκη θα αναλάβουν καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον Alpha, όταν το Happy Day ολοκληρώσει τη σεζόν και αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για καλοκαίρι. Η καλοκαιρινή εκπομπη με την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα θα κρατήσει ένα μήνα, αρχές Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και από αρχές Σεπτέμβρη η πρόθεση είναι οι παρουσιαστές να επιστρέψουν στο «Happy Day». 

Εξάλλου, το φθινόπωρο είναι αρκετά μακριά ακόμα για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Ποτέ δεν ξέρεις…