Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί σπάει τη σιωπή του – “Λέει ψέματα”

"Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν με γνωρίζει" ομολογεί ο Αλί που ισχυρίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε σε ηλικία 15 ετών.

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο καταγγέλλων Αλί μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ειδικότερα, ο Αλί σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι μόνιμος κάτοικος αυτού εδώ του πλανήτη! Στον πλανήτη αυτό όπου δικάζεται ο παιδοβιαστής τριών ανηλίκων. Και ενός ενήλικα. Μεταξύ των οποίων και εγώ σε ηλικία 15 χρονών. Έχω έρθει στο ελληνικό δικαστήριο για να καταθέσω αυτό”.

https://youtu.be/ZwC7cHlXVPU

“Για μένα εκεί είναι η ουσία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως “δεν με γνωρίζει” και ήδη παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν πως λέει ψέματα. Αναμένονται και άλλα πολλά” συμπλήρωσε ο άνθρωπος που καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε σε ηλικία 15 ετών.

Related news