Δείτε τον Μάρκο Σεφερλή σε ρόλο εκτελεστή! Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των KINGS!

Το πρώτο τους τραγούδι, ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, αφού "έντυσε" το ελληνικό flashmob που είδαμε στο Λονδίνο. Οι KINGS επιστρέφουν με ένα πολύ δυνατό κομμάτι με τον Μάρκο Σεφερλή σε ρόλο έκπληξη στο βίντεο κλιπ!

Οι KINGS επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο τραγούδι τους μετά το καλοκαιρινό Για Μια Φορά. Το ολοκαίνουριο single των KINGS κυκλοφορεί σε digital single από την MINOS EMI με τίτλο Όπου Με Πας.

Μαζί τους συμμετέχει η πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Antonella. Τα γυρίσματα του video clip έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα είναι κοντά σας μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Στο video clip το συγκρότημα KINGS και η Antonella είχαν την τιμή να συνεργαστούν με τον Μάρκο Σεφερλή καθώς συμμετέχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

O Γιάννης Ρουσσουνέλος, ο σκηνοθέτης, Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής και ο δημιουργός του κομματιού (μουσική), Teo Tzimas

Επίσης συμμετέχει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, o οποίος…παίζει με  την κοπέλα του πρωταγωνιστή…!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και την σκηνοθεσία ανέλαβε ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Τη μουσική του νέου single υπογράφει ο Teo Tzimas ενώ τους στίχους οι Γιάννης Ρουσσουνέλος και Δημήτρης Μπέρης. Την παραγωγή και ενορχήστρωση επιμελείται ο Νίκος Βουτούρας [Dimension-X] | KINGS – Όπου Με Πας | MINOS EMI

Διαβάστε ακόμα:

Νεό hit από τους KINGS μαζί με την Antonella!

Οι «KINGS» στο 2ο πιο δημοφιλές flashmob στον κόσμο! «Greece welcomes you»!