Το δίδυμο του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.
Το δικό τους ποδαρικό για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά και επίσημα σήμερα έκαναν ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μαρία Αναστασοπούλου. Το δίδυμο της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ είπε την πρώτη καλησπέρα της χρονιάς, υποδεχόμενο τους τηλεθεατές στην καθημερινή τους εκπομπή. Και φέτος οι δύο δημοσιογράφοι θα καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, αναδεικνύοντας παράλληλα τις καταγγελίες που φτάνουν στον σταθμό από κάθε γωνιά της χώρας.
Με χαμόγελο, θετική διάθεση και φορώντας ένα λευκό φόρεμα, η Μαρία Αναστασοπούλου πήρε τον λόγο, για να καλησπερίσει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.
“Ας αγκαλιαστούμε! Γεια σας! Επιστρέψαμε, το καταλάβατε! Καλή σχολική χρονιά! Κόντρα σε αυτό που θα περίμενε κανείς, μπορώ να σου πω ότι μου έφτασε φέτος. Είμαι εντάξει, δεν γκρινιάζω δηλαδή. Τρεις εβδομάδες εμείς τα παιδιά του λαού, εσείς 4-5”, είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.
“Υγεία και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, σε όλο το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Καλό ανταγωνισμό να έχουμε φέτος, γιατί θα είμαστε πολυπληθείς σε όλες τις ώρες. Καλή ενημέρωση να προσφέρουμε, αντάξια του κοινού. Να μαθαίνετε από εμάς τα νέα”, σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.
