Άρης Πλασκασοβίτης: Στο νοσοκομείο με αιφνίδια βαρηκοΐα – κώφωση!

Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του νεαρού τραγουδιστή...

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Άρης Πλασκασοβίτης εδώ και δυο εβδομάδες. Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αιφνίδια βαρηκοΐα – κώφωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Θωμοπούλου στο περιοδικό People, ο Άρης Πλασκασοβίτης ξύπνησε το πρωί της Τρίτης με κεφαλαλγία και ίλιγγο και θεώρησε πως απλώς είναι μια κακή ημέρα. Όσο, όμως, περνούσε η ώρα άρχισε να έχει αστάθεια στο περπάτημά του, του έπεσε η πίεσή και ξαφνικά άρχισε να ακούει ένα περίεργο ήχο.

Αμέσως επικοινώνησε με το γιατρό του και πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν αιφνίδια βαρηκοΐα – ολική κώφωση στο δεξί αυτί και ζήτησαν την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Το πρώτο σοκ στο άκουσμα της αρρώστιας ήταν μεγάλο γιατί για τον Άρη η ακοή είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς του», αναφέρει στενός του φίλος στο People.

Τι προκάλεσε όμως το συμβάν; «Η αιτία της πάθησης είναι άγνωστη. Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι γιατροί, το πιο πιθανό είναι όλο αυτό να προκλήθηκε από έντονο στρες. Αν και δεν συμβαίνει συχνά, αποτελεί πιθανή αντίδραση του οργανισμού -αντίδραση σε κάτι που δεν θέλεις να ακούσεις και ξεσπάς με αυτό τον τρόπο, χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεις», μας εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον του ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον θεράποντα ιατρό του τραγουδιστή.

Δίπλα του βρίσκονται συνεχώς φίλοι και συγγενείς και δεν τον αφήνουν στιγμή να πέσει ψυχολογικά ή να σκεφτεί αρνητικά. Εξάλλου, ο Άρης είναι γνωστό πως στη ζωή του δεν το βάζει εύκολα κάτω και πως παρά τα όσα έχει περάσει μέχρι τώρα (σ.σ. έχει πέσει θύμα bullying ως παιδί, έχει περάσει οικονομικές δυσκολίες και έχει παλέψει πολύ για να κατακτήσει το όνειρό του). Είναι μαχητής και προσπαθεί από όλα όσα του συμβαίνουν να παίρνει μαθήματα ζωής.

Το ευχάριστο είναι πως καθημερινά υπάρχει βελτίωση στο ποσοστό της κώφωσης του δεξιού αυτιού, έτσι οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Το αν θα αποκατασταθεί εντελώς η βλάβη θα μπορεί να απαντηθεί μετά από έξι μήνες και σίγουρα μετά από πολλές εξετάσεις και διαρκή θεραπεία. Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά.

Με το νέο του τραγούδι να βγαίνει σε λίγο καιρό, ο ίδιος πρέπει να ξεκουράζεται και να κοντρολάρει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.