Αναστασία Γιάμαλη

Αναστασία Γιάμαλη για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Το ότι κάποιοι σήμερα κάνουν τους ανήξερους είναι προκλητικό»

Με την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη ασχολήθηκε η Αναστασία Γιάμαλη στη σημερινή (12/9) της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε έναρξη στις “Εξελίξεις Τώρα” προαναγγέλλοντας αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπέστη την καρδιακή ανακοπή ο εκλιπών τραγουδιστής και φυσικά τις ευθύνες που βαραίνουν τους δύο γιατρούς αλλά και τους αρμόδιους φορείς.

«Η σημερινή εκπομπή δεν θα μπορούσε παρά να έχει ως κεντρικό θέμα το “θρίλερ” με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Από την Τετάρτη το απόγευμα, όταν κι έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι νεκρός, όλη η Ελλάδα θρηνεί. Ο θρήνος όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση πάει δυστυχώς χέρι-χέρι με τα ερωτήματα, με τις αντιφάσεις, με τα αναπάντητα “γιατί”», είπε ανοίγοντας την εκπομπή της η Αναστασία Γιάμαλη.

«Η δημοσιογραφική έρευνα ξετύλιξε ένα κουβάρι γεγονότων, αποκαλύψεων και παραλείψεων που έχει μετατρέψει τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη δυστυχώς σε θρίλερ. Η σημερινή εκπομπή, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του σπουδαίου καλλιτέχνη, θα πιάσει το νήμα και θα συνεχίσει την έρευνα, επιχειρώντας να ρίξει φως σε βασικά ερωτήματα», συμπλήρωσε.

«Όπως περίτρανα αποδεικνύεται, το λαμπερό ζευγάρι των γιατρών των σταρς μια χαρά διαφήμιζε τις αμφιβόλου ιατρικής υπόστασης θεραπείες του σε συνέδρια, υπό την αιγίδα της Πολιτείας, ακόμη και του ίδιου του Υπουργείου Υγείας. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του φορέα που έπρεπε να τους ελέγχει, που όμως τελικά απέτυχε να προφυλάξει ανυποψίαστους πολίτες», επισήμανε η Αναστασία Γιάμαλη για την σκοτεινή υπόθεση.

«Το ότι κάποιοι σήμερα κάνουν τους ανήξερους είναι προκλητικό», κατέληξε στον σχολιασμό της η Αναστασία Γιάμαλη, δίνοντας την πάσα για το πρώτο βίντεο.

Related news