Άλλαξε όψη για τη νέα του σειρά ο Murat Yildirim – Δείτε φώτο!

Το αστρονομικό ποσό που πληρώνεται για κάθε επεισόδιο! Δείτε τη νέα σειρά με ελληνικούς υπότιτλους!

Από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της νέας γενιάς στην Τουρκία, τον τελευταίο χρόνο τον Murat Yildirim λάτρεψε και το γυναικείο κοινό της Ελλάδας. Μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Έρωτας και Τιμωρία» που πρόβαλλε το MEGA την περασμένη σεζόν και από το ρόλο του στο Asi που έχει εντάξει στην prime time ζώνη του ο ΑΝΤ1 φέτος, ο 33χρονος ηθοποιός ακολουθεί ανοδική πορεία στα επαγγελματικά του στη γείτονα χώρα παίρνοντας τη μία δουλειά πίσω από την άλλη.

Suskunlar ( Οι σιωπηλοί) ή «Ένοχη Σιωπή», όπως μεταφράστηκε στην Ελλάδα, είναι η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Murat, ο οποίος για πρώτη φορά αλλάζει τελείως look, σε σχέση με αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα…

Η υπόθεση του σίριαλ

Οι τέσσερις νέοι που μεγάλωσαν σαν αδέρφια, ως άτακτοι νεαροί είχαν τραυματίσει έναν ηλικιωμένο άντρα και γι’ αυτό φυλακίστηκαν για έναν χρόνο. Ενώ ήταν φυλακισμένοι κακοποιήθηκαν από έναν φρουρό. Αυτό το τραύμα της κακοποίησης τους ακολουθεί όσο μεγαλώνουν και βρίσκονται για μια ακόμα φορά για να οργανώσουν την εκδίκησή τους.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους:

Ο Murat εκτός από τη φήμη του έχει ανεβάσει και το κασέ του και μάλιστα σε ύψη, που για τα δεδομένα που επικρατούν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, ζαλίζουν… Ο ηθοποιός φέρεται να παίρνει για κάθε επεισόδιο της σειράς Suskunlar, 50,000 δολάρια!

Διαβάστε ακόμα:

Οι δύο άνθρωποι που πρόδωσαν την Sila στην πραγματική της ζωή

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 και παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα!

Οι κρυφές διακοπές της SILA – Που πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά