Zappit

Αλέξης Κούγιας: Η απάντησή του για τη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι υπήρξε πρώην σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη

"Εδώ δικάζουμε βιασμούς, δεν δικάζουμε τη γοητευτική προσωπικότητα Λιγνάδη, ο οποίος προκαλούσε έρωτα και πάθος", λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τη Μπέσσυ Αντωνάκη για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και τη μάρτυρα που φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν σύντροφος του, αλλά και για την απόφασή του να πουλήσει την ΑΕΛ, όπως και για τα δύο παιδιά του.

«Ποιος σύντροφος; Δεν υπήρξε ποτέ σύντροφος. Στη φαντασία της κυρίας υπήρξε σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη. Αν παρακολουθήσετε σήμερα τη διαδικασία, πρόκειται για μία κυρία που χρήζει άλλης βοήθειας γενικότερα. Σήμερα αυτό θα αποκαλυφθεί. Δυστυχώς. Στενοχωριέμαι που θα κάνω πολύ δύσκολες ερωτήσεις αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί τι έγινε.

Όλοι αυτοί που εμφανίστηκαν εδώ σε κάθε τους τοποθέτηση μιλάνε για χειραγώγηση… Εδώ δικάζουμε βιασμούς, δεν δικάζουμε τη γοητευτική προσωπικότητα Λιγνάδη, ο οποίος προκαλούσε έρωτα και πάθος.

«Από το 1993 μέχρι το 1998 με βίαζε κάθε μέρα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και με βίαζε κάθε μέρα», υποστηρίζει. Κι αυτό το επεξεργάστηκαν οι εισαγγελείς, οι οποίοι στα πλαίσια αυτής της Μπεκατωριάδας άκουσαν το όνομα τους να αναφέρεται, και να ασκούν διώξεις χωρίς να αφορά τη δικονομία. Διάλεξαν να το κάνουν στον Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας.