Άκης Πετρετζίκης: «Το επόμενο βήμα στη σχέση μου με τη Demy είναι η συγκατοίκηση»!

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, την απόπειρά του να σπουδάσει λογιστική, τους εφηβικούς έρωτες αλλά και τη σχέση του με την Demy μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης!

 Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, την απόπειρά του να σπουδάσει λογιστική, τους εφηβικούς έρωτες μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και το ένθετο People στο Πρώτο Θέμα.

«Πέρασα στη λογιστική, άντεξα ένα εξάμηνο κι έφυγα. Πήγα στο στρατό και κάθε εξάμηνο επέστρεφα για να δώσω τα μαθήματα. Έκανα την πρακτική μου σε τράπεζα και στα 20 αποφάσισα πως ούτε αυτό μου άρεσε. Με καθαρά λογιστικό τρόπο, όμως, κατέγραψα ποια είναι τα πράγματα που μου αρέσουν, όπως το φαγητό και τα ταξίδια, και με ποια ακριβώς επαγγέλματα συνδυάζονται αυτά. Κάπως έτσι, με “συν” και “πλην”, κατέληξα στη μαγειρική» εξομολογείται στο People.

Ο ίδιος, επειδή η μητέρα του εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση (κατασκευάζουν γυναικεία παπούτσια) και έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι, μαγείρευε πατάτες με αυγά, μπιφτεκάκια και κολοκυθοκεφτέδες. Για τις συνταγές ρωτούσε συνεχώς τη θεία ή τη γιαγιά του. Το έψαχνε, δηλαδή. Η μητέρα του μαγειρεύει εξίσου καλά, ενώ η αδελφή του αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται σε λογιστικό γραφείο.

Για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Demy δηλώνει…