Άκης Πετρετζίκης: «Η δηµοσιότητα είναι απλώς το έναυσµα για να ξεκινήσεις µία καριέρα»

«Η αλήθεια είναι ότι το µικρόβιο µου µπήκε επειδή ήθελα να ταξιδέψω σ’ όλο τον κόσµο και να δοκιµάσω νέες γεύσεις και διαφορετικές κουζίνες».

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef Άκης Πετρετζίκης δεν σταματά τη σκληρή δουλειά, ψάχνει συνεχώς για νέες συνταγές. Χωρίς φόβο, πάθη και άγχος, ο Άκης μιλά στο περιοδικό “Glow” και την Ελεονώρα Κανάκη…

Πώς γεννήθηκε η αγάπη σου και η σχέση µε τη µαγειρική;

Από πολύ μικρός θυµάµαι τη µαµά µου να µαγειρεύει και οι µυρωδιές πάντα µου εξάπτανε τη φαντασία για το τι µπορεί να είναι το φαγητό κάθε ηµέρας! Η αλήθεια είναι ότι το µικρόβιο µου µπήκε επειδή ήθελα να ταξιδέψω σ’ όλο τον κόσµο και να δοκιµάσω νέες γεύσεις και διαφορετικές κουζίνες.

Φοβάσαι αν κάποια στιγµή σβήσουν τα φώτα της δηµοσιότητας και δε θα κάνεις εκποµπή;