Άκης Παναγιωτίδης: «Ο λόγος που ζήτησα να αποχωρήσω είναι…»

Η απάντηση του Άκη Παναγιωτίδη για τον χαμό που προκάλεσε στο 4ο live του The Voice...

Η πρόταση του Άκη Παναγιωτίδη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το 4ο live του «The Voice» προκάλεσε για μερικά λεπτά πανικό στους συντελεστές του show. Ο παίκτης από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, όταν έμεινε με την Εύα Τσάχρα στη διάθεση του Stavento -το κοινό ψήφισε την Κατερίνα Καμπανέλλη- πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να αποχωρήσει.

Δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε!

Οι κανόνες του παιχνιδιού δεν επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο και τελικά ο Μιχάλης κράτησε τον Άκη στο παιχνίδι. Η κίνηση αυτή του παίκτη προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις και ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξηγεί:

«Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να διευκρινίσω τον λόγο που έκανα πρόταση στο χθεσινό Live να αποχωρήσω οικειοθελώς από το παιχνίδι, για τυχόν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν για τα λόγια μου, αλλά και για να δικαιολογήσω, επίσης, το κοινό που με υποστηρίζει! Ο λόγος που ζήτησα να αποχωρήσω είναι γιατί πιστεύω πως αυτός που άξιζε να μείνει πραγματικά στο παιχνίδι ήταν αυτός που θα κέρδιζε το κοινό, που θα είχε την δύναμη να τον μαγέψει με την ερμηνεία του και αυτόν που θα χαίρετε να ακούει κάθε Κυριακή στο σπίτι του, για αυτό και τον ψηφίζει! Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, θεώρησα άδικο να παραμείνω εγώ αφού και την προηγούμενη Κυριακή έγινε το ίδιο και οι συμπαίχτριες μου ήταν και οι δύο εξίσου καταπληκτικές! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάω την ψήφο του κόσμου που έχει δώσει για μένα σε όλα τα Live, εννοείτε πως εκτιμάω την ψήφο σας γιατί μου δίνουν δύναμη και ώθηση για το μέλλον! Και εννοείτε, επίσης, πως θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και για όσο μου αξίζει, απλά εκείνη την στιγμή ήθελα να εκφράσω αυτό που ένιωθα δίκαιο, γιατί ρε παιδιά πάνω απ’ όλα πέραν του παιχνιδιού, καλό θα είναι να εκφραζόμαστε και να εκδηλώνουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε, είναι το πιο υγιές πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας αλλά και για τους γύρω μας! Γι’ αυτό παιδιά μην επαναπαύεστε, συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο μας Live με ερμηνείες έκπληξη αυτή την φορά! Συνεχίστε να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια την χρειάζομαι…».
 

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!