Αίας Μανθόπουλος

Αίας Μανθόπουλος – Οι στιγμές που τον σημάδεψαν στη μικρή οθόνη: “Βρε Αία, βρε Αία”

Αίας Μανθόπουλος, έπεσε η αυλαία της ζωής του...

Σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο στη θλίψη βύθισε η είδηση πως ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προσφέρει πλήθος όμορφων καλλιτεχνικών στιγμών τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Μια από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες στην τηλεόραση ήταν δίχως άλλο η συμμετοχή στην δημοφιλή σειρά του MEGA, “Δύο Ξένοι” όπου υποδύθηκε τον σύντροφο της Μαρίνας Κουντουράτου. “Βρε Αία, βρε Αία” συνήθιζε άλλωστε να φωνάζει, συνεχώς, ο “αντίζηλος” του, Νίκος Σεργιανόπουλος.

Επίσης, ο Αίας Μανθόπουλος κράτησε πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Οι χρηματιστές” πλάι στην Βάνα Πεφάνη και στο σίριαλ “Καρέ της ντάμας” που αμφότερα προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Μεγάλο Κανάλι. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του αείμνηστου ηθοποιού ήταν στην σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Κόκκινο ποτάμι”.

Related news