Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντά με αγωγή – μαμούθ στην αγωγή του Απόστολου Λύτρα

Αναβολή για τις 8 Δεκεμβρίου πήρε η δίκη για την αγωγή – μαμούθ (ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ) που είχε καταθέσει ο Απόστολος Λύτρας στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος ζητάει με την αγωγή του τα ποσοστά του στα ακίνητα που είναι στο όνομα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αλλά -όπως υποστηρίζει- αγοράστηκαν με δικά του χρήματα.

Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίλησε στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως η εντολέας του κατέθεσε επίσης αγωγή – μαμούθ κατά του πρώην συζύγου της.

«Όλους αυτούς τους μήνες η Σοφία δεν μιλάει, κάθεται, λοιδορείται, υπομένει καρτερικά, έχει αφιερωθεί στο παιδί και τη δουλειά της, κάποια στιγμή βέβαια η δράση γεννά αντίδραση.

Η Σοφία λοιπόν έκανε κι αυτή αγωγή, ζητώντας αυτά που δικαιούται και το δικαστήριο υποχρεωτικά πήγε για να συνεκδικαστεί με την αγωγή της Σοφίας τον Δεκέμβριο. Ζητάει τη συμβολή της στην επαύξηση της περιουσίας του κ. Λύτρα. Είναι γύρω στις 600.000».

Πηγή εικόνας: NDP

Related news