Ετεοκλής Παύλου σε συγκλονιστική εξομολόγηση: «Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια με πυροβόλησαν»

Στον σοβαρότατο τραυματισμό του πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος κατέληξε στον ακρωτηριασμό μέρους του ενός του ποδιού, αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star, στην έναρξη της σημερινής (13/10) εκπομπής, σχολίασε το τραγικό περιστατικό που έμελλε να του αλλάξει ριζικά τη ζωή, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς το κοινό του και του συνεργάτες του.

«Σήμερα είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, πάρα πολύ ξεχωριστή. Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια με πυροβόλησαν, πριν από 13 χρόνια “πέθανα” και είναι τα δεύτερά μου γενέθλια», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου σοκάροντας τους πάντες στο πάνελ.

«Με βλέπετε να το περιγράφω με χαμόγελο, γιατί θέλω να στείλω το μήνυμα στον κόσμο μέσα από αυτό που έζησα ότι πολλές φορές η ζωή μπορεί να πάρει τροπή και κάτι δυσάρεστο να γίνει κάτι καλό. 13 χρόνια μετά να το συζητάς με χαμόγελο, χαρά και αγάπη.

Δεν το πίστευα ποτέ ότι, ενώ νοσηλεύτηκα στην εντατική και έχασα το πόδι μου, 13 χρόνια μετά θα είμαι εδώ, θα εργάζομαι, θα είμαι καλά, θα έχω τη γυναίκα, το παιδί μου και τη ζωή μου. Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας ό,τι δυσκολία κι αν σας έρθει, όσο αβάσταχτη κι αν φαίνεται, κάπου σε κάτι καλό θα σας βγάλει. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά», εξομολογήθηκε δημόσια.

«Τότε έβλεπα μια οικογένεια που περνούσε έναν Γολγοθά. Το ταξίδι όμως αυτό, όταν πιστεύεις πραγματικά στη ζωή, μπορεί να έχει μια πολύ ωραία κατάληξη που δεν την φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα», κατέληξε στην εξομολόγησή του ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να του δίνει μια τρυφερή αγκαλιά.

Related news