Ποδαρικό στην “Αυτοψία” έκανε το βράδυ της Πέμπτης (9/10) ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας άνοιξε τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αγώνα του να χάσει τα περιττά κιλά και στην αλλαγή του τρόπου ζωής που υιοθέτησε για να το πετύχει.
«Έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου, κάνω γυμναστική, ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό, μένω αρκετό καιρό στις ΗΠΑ. Έκανα χειρουργείο, γιατί έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αναπνεύσω. Ήμουν 147 κιλά. Τώρα είμαι 85 κιλά. Γυμνάζομαι αρκετά. Ουσιαστικά μου έκοψε το στομάχι, αλλά δεν ήταν μόνο η επέμβαση. Κάνω μια πιο φυσική ζωή, έκοψα το κρέας, τα ποτά και τα γλυκά. Κάνω γυμναστική κάθε μέρα, τρέχω, κάνω κολύμπι. Μια νέα ζωή», περιέγραψε ο Πάνος Καμμένος.
«Δεν είμαι αρνητής κρέατος, αν υπάρχει στο σπίτι θα φάω αλλά δεν θα παραγγείλω μια μπριζόλα να φάω. Θεωρώ ότι η μεσογειακή διατροφή είναι ο λόγος μακροβιότητας που υπάρχει στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Τρώω μικρές ποσότητες. Πρωινό τρέξιμο και γυμναστική. Κάνω πιλάτες, γυμναστική με βάρη», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
«Όταν με ρωτάνε για συμβουλές, δίνω την κάρτα του γιατρού μου. Αν κάποιος μπορεί να χάσει και έχει λίγα κιλά και μπορεί να κάνει υγιεινή διατροφή, αυτό είναι το καλύτερο. Αν έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι θέμα ασθένειας, η λύση είναι το χειρουργείο.
Δεν πιστεύω στα φάρμακα και τα ενέσιμα. Πολύ βασικό είναι η πίεση. Άλλαξα εμφάνιση όταν μου έφυγε το άγχος», κατέληξε επί του θέματος ο Πάνος Καμμένος.