Θανάσης Πάτρας

Θανάσης Πάτρας: «Κλείδωσαν» οι συνεργάτες και ο τίτλος της νέας εκπομπής – Πότε κάνει πρεμιέρα

Στην τελική ευθεία για την τηλεοπτική επιστροφή του βρίσκεται ο Θανάσης Πάτρας, καθώς σύντομα θα μας καλησπερίζει από τη συχνότητα του Open.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η νέα εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Ώρα για ψυχαγωγία» και το περιεχόμενο της θα είναι ακριβώς αυτό… καθαρόαιμη ψυχαγωγία.

Η πρεμιέρα του Θανάση Πάτρα προορίζεται για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και το slot στο οποίο θα τοποθετηθεί είναι μεταξύ 14:15 και 15:30.

Πολύς λόγος έγινε το προηγούμενο διάστημα και για τους συνεργάτες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Τελικά, στο πλευρό του ο Θανάσης Πάτρας θα έχει την Άννα Ζηρδέλη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Στις τηλεοπτικές ειδήσεις θα βρίσκεται η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Το «Ώρα για ψυχαγωγία» θα έχει μια ευρύτερη entertainment θεματολογία και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα.

Related news