Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου: “Με τον Μιχάλη μένουμε συνειδητά στην Αλεξανδρούπολη, άσχετα αν αυτό αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξει”

"Εγώ πάντα ήθελα να γίνω νέα μανούλα αλλά είναι και κάτι που μου έβγαλε και ο Μιχάλης. Πρέπει να νιώθεις σίγουρη".

Την Ήβη Αδάμου φιλοξένησε στο “Καλοκαίρι Παρέα” το πρωί της Τετάρτης (30/7) η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της κομμάτι, που φέρει τον τίτλο “Σαν το Λουλούδι”, καθώς και για την κοινή απόφαση με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

“Εγώ πάντα ήθελα να γίνω νέα μανούλα αλλά είναι και κάτι που μου έβγαλε και ο Μιχάλης. Πρέπει να νιώθεις σίγουρη. Με την κόρη μου, την Ανατολή, μεγαλώνουμε μαζί. Ο ρόλος του γονέα είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει”, είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

“Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, το παλεύω απόλυτα να είμαι μητέρα, σύντροφος και να έχουμε ένα σπίτι γεμάτο και χαρούμενο. Επίσης, είναι συνειδητό το να δουλεύω, γιατί θέλω να νιώθω γεμάτη και αγαπώ αυτό που κάνω”, εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Με τον Μιχάλη μένουμε συνειδητά στην Αλεξανδρούπολη, άσχετα αν αυτό αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξει, γιατί μας δυσκολεύει. Προς το παρόν, μας βγαίνει και είναι για το καλό όλων μας. Αν αλλάξει, θα είναι κοινή απόφαση. Η απορία της μικρής ήταν: γιατί φεύγουμε για δουλειά; Πάντα μας ρωτούσε: “Μα γιατί να φεύγετε; Γιατί να μην είναι εδώ η δουλειά;”. Θεωρούσε ότι είναι πολύ απλό αλλά όσο μεγαλώνει το αντιλαμβάνεται καλύτερα», παραδέχθηκε στη συνέχεια η Ήβη Αδάμου.

«Πολλές φορές η κόρη μας μάς ρωτούσε γιατί έβγαζε ο κόσμος φωτογραφίες μαζί μας. Πλέον έχει καταλάβει την κατάσταση. Την έχουμε πάρει μαζί μας σε συναυλίες για να ξέρει πού πάμε όταν φεύγουμε για δουλειά», εξηγεί σε άλλο σημείο η Ήβη Αδάμου.

Related news