Όταν η φιλοξενία γίνεται φιλοσοφία και η γεύση μνήμη...
Πολυτάλαντος mixologist, επιχειρηματίας, γαστρονομικός σύμβουλος, ο άνθρωπος οποίος κατάφερε να φυλακίσει όλες τις γεύσεις και τα αρώματα της γης σε μια γειτονιά των Φηρών… Πέρα από όλα αυτά, όμως, ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα και η εξέλιξη δεν έχουν όρια…
Φτάνοντας πια στην πέμπτη του χρονιά στο τιμόνι του Esperisma, το βραβευμένο εστιατόριο των Φηρών φιγουράρει πλέον στο top 5 της Σαντορίνης και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά αυθεντικές εμπειρίες γεύσης και υψηλής αισθητικής. Πλάι στους συνεταίρους του, τον Παναγιώτη Ιγκλέση και την Άρτεμη Αργυρού, ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος έχει μετατρέψει το Esperisma σε γαστρονομικό προορισμό με διεθνή απήχηση.
Το 2025 τον βρίσκει με ένα νέο cocktail bar στην καρδιά των Φηρών, το Marilyn… να έχει αναλάβει την επιμέλεια του bar στο νέο εστιατόριο Rizes GastroTaverna… αλλά και ως σύμβουλο σε GastroBar concepts σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, προετοιμάζει το επόμενο μεγάλο του βήμα: μια καινούρια συνεργασία με εμβληματικό εστιατόριο της Αθήνας βραβευμένο με αστέρι Michelin.
Ανάμεσα στα νέα του projects, ξεχωρίζει και η παραγωγή και εμφιάλωση σε homemade παλαιωμένο ρούμι, αποδεικνύοντας ότι δεν σταματά ποτέ να εξερευνά νέους δημιουργικούς δρόμους, είτε πίσω από την μπάρα είτε πίσω από τις κάβες.
Από ένα παιδί που ονειρευόταν να δώσει ταυτότητα στις γεύσεις, ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος εξελίχθηκε σε έναν αρχιτέκτονα εμπειριών, ο οποίος συνεχίζει να μας θυμίζει ότι η μαγεία κρύβεται στις λεπτομέρειες και η επιτυχία στην τόλμη να πηγαίνεις κάθε φορά ένα βήμα πιο πέρα.