Klavdia

Η Κλαυδία ευχαριστεί Μουρατίδη και Ψινάκη για τα… καλά τους λόγια

Η αντίδραση της Κλαυδίας μετά το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησαν ο Νίκος Μουρατίδης και ο Ηλίας Ψινάκης για τη συμμετοχή της.

Με απρεπείς χαρακτηρισμούς εκφράστηκαν ο Νίκος Μουρατίδης και ο Ηλίας Ψινάκης στο “Γηροκομείο” για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision με την Κλαυδία και την “Αστερομάτα”. Χαρακτηριστικά στη συζήτησή τους ειπώθηκε η ατάκα: “Στη Eurovision θα φάμε μεγάλη π…α.”

Νίκος Μουρατίδης για «Αστερομάτα»: «Πού πας με τη γενοκτονία των ποντίων στο gay party;»

Η Κλαυδία βλέποντας όσα αναφέρθηκαν για τη συμμετοχή της, “ευχαρίστησε” και τους δύο για τα “καλά” τους λόγια και έβαλε καρδούλες: “Ευχαριστούμε πολύ! Μας τιμάτε.” Το instastory με τον διάλογο των δύο αντρών δεν μπορεί να δημοσιευθεί καθώς περιέχει εκφράσεις που δεν αρμόζουν στον δημόσιο λόγο.

Λίγο αργότερα, η καλλιτέχνιδα δημοσίευσε κι ένα δεύτερο instastory, έχοντας λάβει προφανώς μηνύματα υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους: “Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους. Πάμε να τραγουδήσουμε για την Ελλάδα μας.”

Related news