Ελένη Χαμπέρη

Αντέδρασε η Ελένη Χαμπέρη: “Είναι πολύ κακό για εμένα, μηδενίζουν το Survivor”

"Είναι πολύ κακό για εμένα, όταν είσαι μέρος αυτού του προγράμματος, να βγαίνεις και να το κατηγορείς" σημείωσε η Ελένη Χαμπέρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα η Ελένη Χαμπέρη και μίλησε για το Survivor, τις παραβάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα και τις “επιθέσεις” που δέχεται το πρόγραμμα από πρώην παίκτες.

“Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν -μιας κι είπες για το οικονομικό – όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο, μείωση. Ούτε να φύγεις, ούτε τίποτα. Θα κλέψεις, θα φύγεις από την καλύβα; Μείον τόσο. Ποιος θα έφευγε; όλοι εκεί θα ήταν μπροστά στην κάμερα” είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

“Για εμένα είναι άσχημο. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα, ποιος είναι ζευγάρι, όποτε προσπαθούν να προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα -βγήκα κι έχω πάθει σοκ με όσα ακούω και με τα βίντεο που κυκλοφορούν- το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι πολύ κακό για εμένα, όταν είσαι μέρος αυτού του προγράμματος, να βγαίνεις και να το κατηγορείς” ανέφερε.

Related news