Ντορέττα Παπαδημητρίου

“Στο σχολείο ήμουν ο Σαραβάκος – Έτσι με φώναζαν γιατί είχα γυμνασμένα πόδια”

"Να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα..."

Μια δήλωση για τον γνωστό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκο που, ομολογουμένως, μας αιφνιδίασε έκανε η καλλονή ηθοποιός στην κάμερα του “Happy Day”.

“Όλοι όταν ήμασταν μικροί, μπορεί να είχαμε ακούσει στο σχολείο διάφορα…” σχολίασε, μέσα σε όλα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή το μιούζικαλ “Hairspray” που πρωταγωνιστεί αυτή τη χρονιά. Ένα μιούζικαλ που δίνει έμφαση στη σημασία της διαφορετικότητας.

Στη συνέντευξη τύπου για την έναρξη των παραστάσεων, η όμορφη Ντορέττα μίλησε για το χαρακτηριστικό που την “ξεχώριζε” σε παιδική ηλικία.

“Εγώ ήμουν ο Σαραβάκος. Γιατί είχα πάρα πολύ γυμνασμένα πόδια. Με ενοχλούσε αυτό όταν ήμουν μικρή αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/sfe-in1vAEA

“Να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα. Είναι τόσο απλό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο” συμπλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Related news