Ο Τσάρλι Σιν απαντά με αγωγή στην πορνοστάρ

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με την ίδια να δηλώνει στα media πως ο Σιν της επιτέθηκε με μανία και χρειάστηκε να κλειδωθεί στο μπάνιο για να γλιτώσει απ΄ τα χέρια του!
 (Διάβασε εδώ το χρονικό της υπόθεσης).

Ο πρωταγωνιστής του «Two and a half men» ωστόσο, σήμερα δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση, την οποία περιγράφει μέσα στην αγωγή που ήδη κατέθεσε εναντίον της πορνοστάρ.

Όπως υποστηρίζει, όντως συναντήθηκε με την Άντερσον εκείνη την ημέρα, όμως δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που περιγράφει η γυναίκα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Λέει ότι μετά τη συνάντησή τους, η πορνοστάρ επινόησε μια ιστορία και άρχισε να τον εκβιάζει, ζητώντας του τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Δολάρια, για να μην του καταστρέψει τη φήμη και την καριέρα του.

Σύμφωνα πάντα με τον Σιν, όταν εκείνος αρνήθηκε να υποκύψει στον εκβιασμό, η πορνοστάρ άρχισε να διαδίδει την «ψεύτικη ιστορία της».

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη για την περίεργη αυτή υπόθεση, που τις τελευταίες ημέρες κεντρίζει το ενδιαφέρον των Αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης.