Μίλτος Μακρίδης

Μίλτος Μακρίδης: «Ήταν λάθος μου που επέλεξα να επιστρέψω στην τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1»

Ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στην κάμερα του «Ραντεβού το ΣΚ». Ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, καθώς και για τα νούμερα τηλεθέασης και πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο μετριούνται. 

«Δε μου αρέσει να κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης και τα social media. Δεν θέλω να εθίζεται το μυαλό μου. Ο τρόπος με τον οποίο συλλέγουμε, αλλά και βγάζουμε συμπεράσματα για τα νούμερα τηλεθέασης είναι παλαιολιθικός. Λέει ο καθένας τη δική του μετάφραση τον αριθμό που βλέπει. Ο κόσμος φεύγει συνεχώς από την τηλεόραση και το αντιμετωπίζουν μειώνοντας το κόστος», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

Και πρόσθεσε: «Όταν οι συζητήσεις είναι για το τί θέματα θα παίξουμε αύριο και ξεκινάμε με το τι παίζει ο ανταγωνισμός, όχι εμείς τι θέματα θέλουμε να παίξουμε, αλλά αν θα το έχει ο απέναντι κι εμείς να το βάλουμε νωρίτερα. Εκεί έχουμε χάσει το παιχνίδι».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στους Weekenders, ο Μίλτος Μακρίδης είπε:  «Όλοι έχουνε την απορία γιατί κόπηκαν οι Weekenders. Οι Weekenders έφεραν ανθρώπους στην τηλεόραση που είχαν να σταματήσει να βλέπουν τηλεόραση. Όταν μου έδειξαν πόσο μικρή ήταν η φωτογραφία μου για την εκπομπή κατάλαβα τον ρόλο μου.

Όταν βγήκαμε στον αέρα, εμένα ακόμα δεν ήξεραν τι να με κάνουν. Κάποιος από τον ΑΝΤ1 είχε τη συγκλονιστική ιδέα να βγω και να παίξω παιχνίδι με τους παρουσιαστές. Ήταν λάθος μου που επέλεξα να επιστρέψω στην τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1. Σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι θα ήξεραν τι ήθελαν να με κάνουν. Φυσικά και θα ξανακάνω τηλεόραση αν θα έκανα κάτι δημιουργικό, αποτελεσματικό και χρήσιμο». 

Related news