Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» ήταν σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας, σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη.
Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ αναφέρθηκε πάλι στην ιστορία του Βασίλη Λογοθετίδη και στο περιστατικό με τη σύζυγό του, την οποία είχε αποκαλύψει προ δύο μηνών στο «Καλοκαιρινό ραντεβού», αφήνοντας άναυδους τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη.
«Μπαίνοντας στο θέατρο, όλοι εκτίμησαν ότι ήμουν ένα ευγενικό παιδί, ένα παιδί με αρχές. Και αυτό διατηρήθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών. Στις δικές μου δουλειές στο θέατρο, αντιμετωπίζω τους συναδέλφους ως μια ομάδα που είμαστε όλοι μαζί για ένα κοινό καλό. Δεν καταλαβαίνω τις προσβολές, τις φωνές, την κακή ατμόσφαιρα…», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.
Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε στη συνέχεια: «Εγώ μεγάλωσα δίπλα σε δύο μεγάλες σταρ. Πρώτη μου χρονιά στο θέατρο δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, καμία σχέση με τη Ρένα Βλαχοπούλου ως άνθρωπος και ως συμπεριφορά. Η Ρένα ήταν άλλο πράγμα, ήταν μια απλή νοικοκυρά που το βράδυ μεταμορφωνόταν σε σταρ. Η Αλίκη, όμως, ήταν η σταρ… σταρ! Την Αλίκη την άγγιζαν για να δουν αν είναι αληθινή. Τη χαλαρότητα της Ρένας δεν την έχω δει σε άλλο ηθοποιό».