Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος: «Σε μια παράσταση η μάνα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου, ο οποίος είχε πεθάνει, για να ακούει κι εκείνος»

Πρώτος καλεσμένος της σεζόν στο Buongiorno ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μητέρα του.

«Με τον κόσμο έχω μοριαστεί μόνο ιστορίες με τη μάνα μου. Η μητέρα μου ερχόταν και στις εκπομπές και ήθελε να κάθεται μπροστά, αλλά εγώ την έβαζα πίσω. Της έλεγα ότι “δεν μπορώ να σε βλέπω”, γιατί άμα τη βλέπω, θυμάμαι την αυλή μου, θυμάμαι τη συγκίνηση, θυμάμαι πράγματα.

Μου είχε κάνει κάτι σε μια παράσταση, είχε πεθάνει ο πατέρας μου… Και ξαφνικά τη βλέπω να ανοίγει την τσάντα και να βγάζει τη φωτογραφία του πατέρα μου για να ακούσει και ο πατέρας μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω!», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Related news