"Προσπαθώ να περάσω στα παιδιά μου να βλέπουν την αδικία και να την πολεμούν,να μην κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους" δηλώνει ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη με αφορμή την επερχόμενη είσοδο στην καθημερινή σειρά “Grand Hotel” του ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τη σχέση με τα δυο του παιδιά και για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ταξίδια στη ζωή του.
Τα ταξίδια σου είναι σημαντικά για σένα;
Πάρα πολύ. Και πλέον όχι μόνο για μένα, θέλω να το προσφέρω και στα παιδιά μου. Πέρυσι αποφάσισα μόνος μου. Εγώ τους πήγα στην Ταϊλάνδη, ήθελα να τους πω για έναν άλλον πολιτισμό που δεν είχαν δει, γιατί την Ευρώπη κάπως την έχουν γυρίσει από εδώ και από εκεί. Πέρυσι πήγαμε στην Ταϊλάνδη, φέτος σειρά είχε η Σρι Λάνκα.
Ποια αντίληψη ή στάση ζωής προσπαθείς να περάσεις στα παιδιά σου;
Να είναι ελεύθερα, να κάνουν αυτό που γουστάρουν. Και από εκεί και πέρα να βλέπουν την αδικία και να την πολεμούν. Να μην κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά να συνδέονται με τους άλλους. Δεν συνδεόμαστε πραγματικά, συνδεόμαστε μόνο μέσα από τα social media ενώ στην πραγματικότητα δεν συνδεόμαστε ως άνθρωποι.
Πηγή εικόνας: NDP Photo