Ταξιδιώτης

Ο αθυρόστομος ταξιδιώτης και τα «γαλλικά» του στον αέρα του Mega – Νικήτας Κορωνάκης: «Πες του να μη βρίζει»

Δείτε τι έγινε στον αέρα του Mega.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε και σήμερα από πολύ νωρίς το πρωί η Χαρά Σαλονικιού με την κάμερα του Mega, προκειμένου να καταγράψει την αναχώρηση των ταξιδιωτών για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη.

Στην πρώτη παρέα αγοριών που συνάντησε η ρεπόρτερ του Mega, είχαμε κάποια «γαλλικά» στον αέρα, με τον Νικήτα Κορωνάκη να το επισημαίνει αυτό από το στούντιο.

«Πόσες μέρες θα πάτε;», ρώτησε η Χαρά Σαλονικιού, με τον πρώτο να λέει «πέντε» και τον δεύτερον να τον διορθώνει: «έξι ρε ηλίθιε». Ο Νικήτας Κορωνάκης αντέδρασε άμεσα από το στούντιο, λέγοντας: «Μην βρίζουμε, πες τους».

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε το… δεύτερο: «Ρε τον μαλ…α», με τον Νικήτα Κορωνάκη να ξαναλέει από το στούντιο: «Κάποιος είναι αθυρόστομος εκεί πέρα, πες του να μη βρίζει».

 

Related news