Φαίη Μαυραγάνη

Φαίη Μαυραγάνη: “Η τηλεοπτική ενημέρωση έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια”

"Τηλεοπτική ενημέρωση σε συνθήκες απερίγραπτες, εκπομπές ψυχαγωγικές που έχασαν την ψυχαγωγία, άλλο τοπίο" επισημαίνει η Φαίη Μαυραγάνη.

Με αφορμή την τηλεοπτική της παρουσία κάθε Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια εστίασε στις αλλαγές που παρουσιάζει η τηλεοπτική ενημέρωση τα τελευταία χρόνια.

Ποια στιγμή της πορείας σας θεωρείται πιο καθοριστική για τη διαμόρφωση της ταυτότητας σας ως δημοσιογράφου;

Η ταυτότητα μου χτίστηκε μέρα – μέρα από όταν άρχισα ως ελεύθερη ρεπόρτερ της ΕΡΤ να μαθαίνω, να αγωνίζομαι, να απογοητεύομαι και να απορρίπτω όσα δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία μου. Χτίστηκε μέσα από “όχι” και μέσα από στιγμές πολλές και δύσκολες, όχι από μια στιγμή.

Πόσο έχει αλλάξει η τηλεοπτική ενημέρωση τα τελευταία 10 χρόνια;

Έχει αλλάξει δραματικά. Ήρθαν η οικονομική κρίση, τα μνημόνια, ήρθαν περικοπές, προσπάθειες να σταθούμε ως χώρα, να σταθούν και να αντέξουν τα κανάλια. Κανάλια δεν άντεξαν, κόσμος βρέθηκε εκτός. ήρθαν ακρότητες πολιτικές, είδαμε χαστούκια μέσα σε τηλεοπτικά πλατό. Μετά ήρθε ο κορονοϊός, τηλεοπτική ενημέρωση σε συνθήκες απερίγραπτες. Εκπομπές ψυχαγωγικές που έχασαν την ψυχαγωγία. Άλλο τοπίο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news