Κώστας Καπετανίδης

Συγκινεί ο Κώστας Καπετανίδης για τον Βασίλη Καρρά: “Δεν ήξερα ότι αυτό θα ήταν το αντίο μας”

"Το τελευταίο βιντεοκλίπ το έκανα με τη βοήθεια ΑΙ γιατί πλέον δεν μπορούσε να βρεθεί στα γυρίσματα" παραδέχθηκε ο Κώστας Καπετανίδης.

Με αφορμή την επερχόμενη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, ο Κώστας Καπετανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα των Weekenders και τον δημοσιογράφο Αρτ την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε για την μακρόχρονη συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο τραγουδιστή αλλά και την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης που είχε στο τελευταίο του βίντεο κλιπ.

Ειδικότερα, ο Κώστας Καπετανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη συναυλία. Είναι ένα ευχαριστώ προς τον Βασίλη γιατί είχα την τύχη, όταν ξεκίνησα σαν σκηνοθέτης, στην πρώτη δουλειά να δουλέψω σαν βοηθός σκηνοθέτη σε βιντεοκλίπ για τραγούδι του. Ήταν το “Δεν πάω πουθενά”. Έτσι ξεκινήσαμε και κάναμε μαζί πάρα πολλά βιντεοκλίπ τα οποία γνώρισαν και μεγάλη επιτυχία γιατί ήταν επιτυχίες τα κομμάτια του”.

“Οπότε για μένα αυτή τη συναυλία τώρα είναι ένα χρέος και ένα ευχαριστώ προς αυτόν. Υπάρχουν πάρα πολλοί σπουδαίοι τραγουδιστές και φίλοι του, που θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Το συγκλονιστικό στην όλη ιστορία είναι ότι πριν από έναν χρόνο, όταν μου ανέθεσε να του κάνω το τελευταίο του βιντεοκλίπ, δεν ήξερα ότι αυτό θα ήταν το αντίο μας”.

“Οπότε για μένα την Παρασκευή κλείνει ένας κύκλος με αγάπη και ευγνωμοσύνη προς τον Βασίλη. Συγκινούμαι πολύ γιατί τον αγαπούσα πολύ. Ήταν ένας λαϊκός τραγουδιστής αλλά ήταν και ένας πολύ καθαρός άνθρωπος και είχε μπει στα σπίτια όλων των ανθρώπων. Το τελευταίο βιντεοκλίπ είναι αυτό που του έκανα με τη βοήθεια του ΑΙ γιατί πλέον δεν μπορούσε να βρεθεί στα γυρίσματα” παραδέχθηκε, παράλληλα, ο Κώστας Καπετανίδης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news