MasterChef

MasterChef – Βγήκαν τα μαχαίρια μετά την ήττα: “Πάρ’ το, όπου βρίσκεσαι υπάρχει καταστροφή, άντε γαμ…”

Μετωπική σύγκρουση στο MasterChef.

Για πρώτη φορά στο φετινό MasterChef οι δύο μπριγάδες μαγείρεψαν για 100 άτομα. Συγκεκριμένα έπρεπε να ετοιμάσουν ένα θρεπτικό και γευστικό γεύμα για 100 ανήλικα προσφυγόπουλα. Κατά την αξιολόγηση των γευμάτων από τους 3 κριτές δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της γκρι ομάδας που έχασαν στη δοκιμασία λόγω ασυνεννοησίας. Ο Λευτέρης και ο Άγγελος διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα πιάτα τους.

“Αυτό το πιάτο το σέρβιρα σε event εστιατορίου κι ήταν πεντανόστιμο. Το φέρνω εδώ και μας λένε ότι λείπει η γεύση, οπότε δεν μπορώ να ακούω μαλ… Λείπει η γεύση γιατί σου έδωσα μία συνταγή γιατί έκανες τα δικά σου κι αυτό δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.” είπε ο Λευτέρης εκνευρισμένος στο MasterChef.

“Στον χρόνο που είχε σκεφτεί, δεν βγαίνει νόημα να βράσω την πέτσα 20 λεπτά.” απάντησε ο Άγγελος για το αλμυρό πιάτο που ετοίμασαν.

“Έχει γνώμη για τα πάντα, αλλά δεν έχει βγάλει ένα πιάτο. Του το είπανε κι οι κριτές. Μάθε να κάνεις σιφόν κι έλα μετά να μιλήσουμε για μοριακή κουζίνα. Έχει άποψη για τα πάντα, αλλά έχει φέρει μηδέν αποτέλεσμα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει χιλιάρικα, έχουν βγάλει πιατάρες και λένε τώρα μαθαίνω κι έχεις έναν τύπο να λέει ότι κάνω μαθήματα και γαμ.. και δέρνω. Πάρ’ το, όπου βρίσκεσαι υπάρχει μία καταστροφή. Άι γαμ…” ανέφερε έξαλλος ο Λευτέρης για τον συμπαίκτη του στο MasterChef.

Related news