"Δεν χρειάζεται Γιώργο μου να μου πεις τίποτα άλλο, μου έκανες δώρο το τηλεοπτικό στέμμα" είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του θέματος για την κοινή εμφάνιση του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχιστεί η συνεργασία του με την Αφροδίτη Γραμμέλη για πολλά χρόνια.
“Είναι εθιμοτυπία και βασιλιάδες. Αφροδίτη μου αγαπημένη θα σου το λέω μέχρι να τελειώσει η συνεργασία μας μετά από χρόνια ελπίζω. Είναι για τη…” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
“Δεν χρειάζεται Γιώργο μου να μου πεις τίποτα άλλο, μου έκανες δώρο το τηλεοπτικό στέμμα. Δεν θέλω τίποτα άλλο αγόρι μου σε ευχαριστώ.” απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
“Στον κύκλο τους αυτοί είναι βασιλιάδες. Δεν πάνε να τους λένε Ντε Γκρες.” ήταν το τελευταίο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.