Survivor

Survivor: Χαμός με Χάρο, Σαλταφερίδου και Τσίλη!

Η αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού προκάλεσε μεγάλο καβγά στους Διάσημους.

Απίστευτη ένταση επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το Survivor. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Γιάννη Τσίλη, καθώς δήλωσε πως δεν έχει καθόλου κέφι επειδή έφυγε ο Στέλιος. Αυτό προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις, καθώς είναι γνωστές οι κακές σχέσεις Χάρου – Κρητικού.

Πρώτη ξέσπασε η Εύη Σαλταφερίδου: “Καλά ρε Σώζων, εσύ μέχρι χθες έλεγες ότι σε διαβάλλει. Τόσο πολύ σε πείραξε; Τον κατηγορούσες μπροστά σε όλους. Ας μην παίζουμε το θέατρο παραλόγου πρωινιάτικα”.

Όταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος άρχισε να δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του, η κατάσταση ξέφυγε με την Εύη Σαλταφερίδου να φεύγει από την καλύβα λέγοντας: “Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου”! Η απάντηση του Σώζωντα ήταν: “Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν! Και αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις”!

Ο Γιάννης Τσίλης στάθηκε απέναντι από τον Χάρο λέγοντας: “Αυτή η ένταση δεν υπήρχε πριν δέκα λεπτά που δεν ήσουν στην κουβέντα”.

https://www.youtube.com/watch?v=MxCeRTieeWw&feature=youtu.be

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…

Related news