Βουλευτής ΝΔ : «Τόσο… «μεγάλο» τον έχει ο Πάγκαλος;»

NULL

NULL

ΗΧΗΤΙΚΟ… ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
 
Μας συγχωρείτε πάρα πολύ για τον τίτλο, αλλά πως αλλιώς να το λέγαμε; Τη φράση άλλωστε την είπε ένας από τους 300 της Βουλής σε ραδιόφωνο, τον άκουσε τόσος κόσμος, τι να κάνουμε, λογοκρισία;

Το ερώτημα – απορία για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης , έκανε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧ FM και σας βρήκαμε και το ηχητικό ντοκουμέντο, που μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω , για να μη μείνετε ανενημέρωτοι.

Τι έγινε λοιπόν; Ο κ. Νικολόπουλος, βγήκε στο…
ραδιόφωνο για να κατηγορήσει τον κ. Πάγκαλο ότι είναι… βωμολόχος και πώς είπε  » μαλα.. δες» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ( !) που έχουν εκλεγεί στην Αχαία γιατί  συνυπέγραψαν την ερώτηση και άλλων βουλευτών για το τι γίνεται με το λιμάνι της Πάτρας! Αυτό έγινε  σύμφωνα με τον βουλευτή κατά τη διάρκεια της  συνάντησης που είχε ο κ. Πάγκαλος με τον δήμαρχο της Πάτρας και τους πρώην δημάρχους της πόλης για το «θαλάσσιο μέτωπο».

Ο Νικολόπουλος ήταν γλαφυρότατος στη ραδιοφωνική του παρουσία: «Ο κ. Πάγκαλος αντί να λέει μ…κηδες τους βουλευτές να μας δώσει το πρωτόκολλο, όχι τo  δευτερόκολο. Δηλαδή ο κ. Πάγκαλος τόσο μεγάλο τον έχει; Είναι ντροπή του.»

Τον κ. Νικολόπουλο, διαβάσαμε  τι είπε, μπορείτε να τα ακούσετε κιόλας πιο κάτω. Πάμε τώρα στον Πάγκαλο.

Τι είπε και τι δεν είπε, δεν ξέρουμε. Αλλά επειδή αρπάζεται πολύ  εύκολα με τα σάιτ και μπλογκ, το ψάξαμε το θέμα πιο πολύ, να μην τον αδικήσουμε και στενοχωρηθεί. Βρήκαμε μια δήλωση  στο thebest. gr  του δήμαρχου  της Πάτρας Γιάννη Δημαρά που λέει ότι  » δεν άκουσε τον Αντιπρόεδρο να καταφέρεται με ύβρεις εναντίον των βουλευτών και αν αυτό είχε συμβεί θα το είχε σίγουρα αντιληφθεί καθώς καθόταν κοντά στον κ. Πάγκαλο και ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια της σύσκεψης.΅.

Τώρα αν ακούει καλά η δεν ακούει ο κ. Δημαράς, δεν το ξέρουμε. Ούτε αν βαριακούει ο κ. Νικολόπουλος. Ούτε ξέρουμε αν έχει ακούσει  ο Πάγκαλος την απορία  του κ. Νικολόπουλου.Αν θέλει όμως να απαντήσει , προς θεού μην το κάνει στη Βουλή. Αρκετά έχει δει η αίθουσα αυτή. Μη δει κι αυτό

Το Πάμε Λουκέτο, επειδή είναι σατιρικό μπλογκ, σκέφτηκε να απευθυνθεί στον κ. Πάγκαλο, που όλοι λένε ότι έχει χιούμορ ( εκτός αν θίγεται αυτός πιθανόν)  και   είχε απαντήσει σε κάτι ανάλογο στο Ράδιο Αρβύλα, στέλνοντας το σώβρακο- ντοκουμέντο που φορούσε!
Ξέρουμε ότι ο κ. Πάγκαλος διαβάζει όλα τα σάιτ και μπλογκ που αναφέρονται σε αυτόν, σίγουρα θα διαβάσει και αυτή την ανάρτηση και περιμένουμε μια έξυπνη και οχι… χοντροκομμένη απάντησή του, γι αυτό το θέμα που αναβαθμίζει το κοινοβούλιο.  Χωρίς..  » ντοκουμέντα» όμως αυτή τη φορά, μην πάμε μέσα κι εμείς κι αυτός! Μail επικοινωνίας: pame.louketo@gmail.com.

Πριν ας ακούσει το ηχητικό … ντοκουμέντο με τη συνέντευξη Νικολόπουλου και την απορία.
Ηχητικό Νικολόπουλου για Πάγκαλο

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ζαμπουνόπερα στα κανάλια για το γάμο!
9 ατάκες για την τεχνολογία
Τι είναι το νόμπελ τσιγάρου που πήρε ο πρωθυπουργός
Αθωώθηκε αυστηρά ο Μαρινάκης!
Η ομιλία Τσοχατζόπουλου «αλλιώς»

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com