Το στάιλινγκ των ελεγκτών με τις μπλε στολές

NULL

NULL

Η κυρία που βλέπετε στη φωτό είναι μια από τις» Ράμπο των ελεγκτών» .  Από σήμερα φορώντας αυτή την ειδική στολή θα είναι  στα μέσα μαζικής μεταφοράς για την αντιμετώπιση των τζαμπατζήδων.

Αποκαλούνται  σαν  » ελεγκτές με τα λευκά  T-shirts», γιατί ελεγκτής που δεν είναι στη μόδα , δεν είναι ελεγκτής στην εποχή του ΔΝΤ. Βέβαια αυτοί που γκρινιάζουν με το παραμικρό λένε ότι η στολή στους ελεγκτές μας μάρανε, αλλά θα τους επιπλήξουμε. Μα τόσο πολύ μας έχει πάρει από κάτω; Αμάν , πια δεν αντέχεστε με τη μιζέρια σας!

Ένας αναγνώστης που έχει βιοτεχνία, ρωτά να μάθει πόσο πάει το…
 κουστούμι κι αν έγινε διαγωνισμός για τη στολή  , γιατί έχει βιοτεχνία με ετοιματζίδικα και ήθελε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και νομίζουμε ότι ο ΟΑΣΑ θα μας απαντήσει με μέιλ στο ερώτημά του.

Οι  » ελεγκτές με τα λευκά  T-shirts»,   θα μπορούν να συλλαμβάνουν τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας. Προς τον παρόν αυτό δεν ισχύει, γιατί το κράτος δεν έχει λεφτά να τους αγοράσει κινητά. Αλλά και να πιάσουν οι Ράμπο  στο τηλέφωνο την Αστυνομία, αυτή δεν θα μπορεί να έρθει, γιατί εδώ δεν έχουμε περιπολικά να πάμε στις ληστείες, που να τη βρούμε τη βενζίνη;

Οι ελεγκτές θα έχουν και λάπτοπ , που θα συνδέονται άμεσα με τις εφορίες, αλλά κι αυτά  δεν υπάρχουν ακόμα,  αφού δεν  έχει πάλι χρήματα το κράτος να τα αγοράσει, και φοβούνται  επίσης, ότι αν τα πάρουν οι ελεγκτές τα λάπτοπ   δεν θα συνδεθούν απευθείας με την εφορία, αλλά  με το facebook.

Βέβαια στην στολή κυριαρχεί το άσπρο, αλλά και το μπλε, μια στυλιστική επιλογή για να βλέπουμε τους ελεγκτές, να θυμόμαστε τα χρώματά της πατρίδας μας που υποφέρει και να κόβουμε και κάνα εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com