Το πραγματικό έγγραφο , ρητής δήλωσης επιφύλαξης για την έκτακτη εισφορά- Προσοχή, κυκλοφορεί άλλο μαϊμού !

NULL

NULL


Επειδή κυκλοφορεί ένα μαϊμού – έγγραφο που μας συνιστούν κάποιοι δικηγόροι να το καταθέτουμε όταν πληρώνουμε την έκτακτη εισφορά , το Πάμε Λουκέτο σας προσφέρει αμέσως παρακάτω , το πραγματικό έγγραφο ρητής επιφύλαξης, με το οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε τα χρήματα που καταβάλατε.

Τυπώστε το έγγραφο και διαδώστε το , για να μην σας πιάνουν θύματα:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΥ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Επί της έκτακτης μόνιμης εφάρπαξ εισφοράς  και περιφοράς άρθρο 29 Ν.3986/2011

Του…………. ………………………. κατοίκου( και μαλάκα όπως μας περνάτε) ……………με ΑΦΜ…………. ( κερδίζω στο λήγοντα αν το συμπληρώσω;)

ΠΡΟΣ Την Δ.Ο.Υ……………. Παραδείσου Αμαρουσίου

Για να μου δωστε πίσω αυτά που έδωσα  για την έκτακτης εισφορά ή δεν έδωσα ,
ποσού ευρώ…….. ( συμπληρώστε ό, τι σας βολεύει)

Δηλώνω και με την παρούσα, γιατί έχω βγει και στα κανάλια και τάχω πεί  ότι η επιβληθείσα, σε βάρος μου έκτακτης εισφορά    ΔΕΝ είναι σύννομη, αλλά πιασοκολάδικη και ΠΑΣΟΚολάδικη, για τους εξής λόγους:

Α. Να τα πάρετε από όσους τα έκλεψαν ( το λένε όλοι, άρα πρέπει να το πω κι εγώ)
Η  επιβληθείσα έκτακτη τακτική  εισφορά αντίκειται στην διάταξη της παρ. 2 αρ. 78 , υποπαράγραφος 69  του Συντάγματος, και ας τη συμβουλευεθεί ο κ. Βενιζέλος

Β. Εχω σπιτάκι στον σκύλο. Πληρώνω;
Στην παρ. 2 του ιδίου αρ. 29 Ν.3986/2011 καθορίζεται ο τρόπος κλιμακώσεως της εκτάκτου εισφοράς, για σπιτάκια σκύλου, εκκινώντας από το ποσό των 120 € για ετήσιο συνολικό εισόδημα 12.001,00 € και άνω. Εν τούτοις, η καθιερούμενη στην άνω διάταξη κλίμακα οικίας σκύλου, προσκρούει στην κατοχυρωθείσα δια της παρ. 5 αρ. 4 του Συντάγματος αρχής της αναλογικότητας κατά την οποία « οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ( βάρος Βενιζέλου) , ανάλογα με τις δυνάμεις τους».

Κατόπιν τούτου, υπείκων στην αδήριτη ανάγκη αποφυγής δυσμενών συνεπειών,γιατί σε λίγο θα ξεχάσουμε να καταπίνουμε,      προβαίνω σήμερα ( λέμε τώρα) στην καταβολή του ποσού των
ευρώ ……. .. αφορώντος (την πρώτη εκ των προβλεπομένων του άνω αρ. 29
Ν.3986/2011 ……………. Δόσεων) ή (το σύνολο) της επιβληθείσας σε βάρος μου συμφοράς συνολικού ποσού ……………. με την ρητή επιφύλαξη της αναζητήσεως του ποσού τούτου ως και των λοιπών καταβληθησομένων δόσεων της άνω εισφοράς δια παντός νομίμου μέσου ή διαδικασίας και δυνάμει αποφάσεως οιασδήποτε διοικητικής Αρχής ή Δικαστηρίου ή τηλεοράσεως.

Με την προσήκουσα τιμή ( σε γράφω κανονικά κ. Μπένι).
Ο καταβάλλων ( μα που να τα βρω;)  με επιφύλαξη( μόνο επιφύλαξη; Θα τα σπάσω όλα !)
φορολογούμενος ( και πιθανώς μαλάκας που σας ψήφισα)

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com