Τι είναι το Νόμπελ τσιγάρου, που πήρε ο πρωθυπουργός

NULL

NULL

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Περιμέναμε να τιμηθεί ο πρωθυπουργός γιατί έκοψε το φαγητό στους Ελληνες, και το παίρνει γιατί τους έκοψε το τσιγάρο.

Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη τη χώρα, για την απόφαση να τιμηθεί ο Γιώργος στις 3 Ιουνίου από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για «τη σταθερή αντικαπνιστική του στάση και την υιοθέτηση αυστηρής σχετικής νομοθεσίας», εν μέσω κρίσης

Είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο, το αντικαπνιστικό  Όσκαρ ή Νόμπελ αναλογικά, και …

δεν περίμενε να το πάρει ούτε ο κ. Παπανδρέου, γιατί η αντικαπνιστική νομοθεσία υπάρχει, αλλά αν μπεις σε μια καφετέρια,καταλαβαίνεις τι γίνεται. Παλιά άλλαζαν τα τασάκια, τώρα αλλάζουν τα βαζάκια.

Εν πάση περιπτώσει είναι μια ακόμα μεγάλη διάκριση του πρωθυπουργού και να μην προσπαθούμε να τη μειώσουμε. Είναι γεγονός ότι το Μνημόνιο σε αυτόν προσωπικά του έχει φέρει γούρι και πολλές διακρίσεις.

Να θυμηθούμε ότι τιμήθηκε από τους Γερμανούς για τα μέτρα που πήρε με το Μνημόνιο, δεύτερον  τώρα με τον αντικαπνιστικό αγώνα  και τρίτον επιλέχθηκε στους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως.

Στόχος του κ. Παπανδρέου  μετά το τσιγάρο είναι να κόψει και το φαγητό στους πολίτες και σίγουρα με αυτό θα είμαστε κοντά σε νέα μια πολύ μεγάλη διάκριση.

Σκέπτεται μάλιστα  ο πρωθυπουργός να γράψει και συνθήματα κατά του φαγητού  στις συσκευασίες , όπως  «Το φαγητό σκοτώνει» , Ο Παπακωνστανίνου σκοτώνει» κλπ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ομιλία Τσοχατζόπουλου » αλλιώς`

Αθωώθηκςε αυστηρά ο Μαρινάκης !

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com