Συλλεκτικός καβγάς Χατζηνικολάου – Κώνστα, αξίας… 50 δις!

NULL

NULL

Να μας τα λένε πιο νωρίς αυτά να μην τα χάνουμε στον Αλτερ. Από τους ωραιότερους τηλεοπτικούς καβγάδες είχαμε απόψε με Χατζηνικολάου – Τράγκα, δύο εναντίον
ενός, του Χρήστου Κώνστα και νικητές καταλαβαίνετε ποιοι είναι.
Βλέπαμε Μέγκα, αλλά μας στείλανε καμιά 50αριά μέιλ να αλλάξουμε κανάλι να μη χάσουμε το θέαμα. Και ευτυχώς προλάβαμε το μεγαλύτερο μέρος.
Έχει φάει…
 «φάπες»  πολλές φορές ακόμα ο Κώνστας στο παράθυρο, από τον Τράγκα κυρίως, αλλά σήμερα ήταν σβουριχτές. Δεν νομίζουμε να μην υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λυπήθηκε απόψε τον οικονομικό συντάκτη. Ο Χατζηνικολάου είχε δίκιο στο ρεπορτάζ και την πολιτική εκτίμηση , αλλά τόχασε με τον εντελώς  απαξιωτικό  τρόπο που μιλούσε στον Κώνστα. Και ο Τράγκας βέβαια, είχε υπέρ του , το δημοσιογραφικό νόμο του παλιότερου και την ασυλία του σόουμαν και δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε τίποτα.
Ο Χατζηνικολάου σωστά έλεγε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να διαπραγματευθεί τα  περίφημα 50 δις ευρώ , για να κερδίσει κάτι στις Βρυξέλλες, ο Κώνστας έλεγε άλλα αντ`΄άλλων.
Η συζήτησε ξεκίνησε με τον πληθυντικό «κύριε Κώνστα»  και ξεκίνησε σε άψογο ενικό από τους δύο και με φωνές να φτάνουν στην πλατεία Μπουρναζίου.
 Του φώναξε  ο Χατζηνικολάου  ότι δεν ξέρει ούτε αυτά που ξέρει ένας πρωτοετής των Οικονομικών και τον κατηγόρησε να μην επιτίθεται πολύ στην κυβέρνηση ( έλα, πλάκα , κάνουμε. Το αντίθετο τούλεγε βέβαια!). 
Αν σηκωνόταν να φύγει σαν εργαζόμενος  Κώνστας και να παραιτηθεί , θα γινόταν ήρωας!  Δουλειά  θάβρισκε σίγουρα, στο Μέγκα!
Διακρίθηκε επίσης  η κυρία Μακρή, που μαζεύτηκε στη γωνιά της και δεν έβγαλε κουβέντα.. Όταν  πλακώνονται τα βουβάλια ..
Η «συζήτηση» έκλεισε με τον Χατζηνικολάου να διαμαρτύρεται ότι τον έβγαλε ο Κώνστας από τα ρούχα του.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τι είναι αυτά που λες  Άλλα   σε ρωτάω εγώ και άλλα μου λες! Τι  λες τώρα; Δεν ακούς και τις δηλώσεις των κυβερνητικών !

ΚΩΝΣΤΑΣ
… Τις ακούω!

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
 Χθες είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου μπροστά σε τριακόσιους,  εκτός αν λέει ψέμματα και λες εσύ την αλήθεια , ότι η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή και αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα.Το είπε  ή δεν το είπε;;;
ΚΩΝΣΤΑΣ
Όσον αφορά….
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Το είπε ή δεν το είπε; Μ` έχεις βγάλει από τα ρούχα μου. Πες μας για τον αγωγό Μπουργκάς –  Αλεξανδρούπολη, σε παρακαλώ. Τα είπε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου, άνοιξε τα πρακτικά της Βουλής και διάβασε την ομιλία του.
ΚΩΝΣΤΑΣ
Επίτρεψέ μου να τις ξέρω τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου…
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δεν τις ξέρεις, γιατί λες το ακριβώς αντίθετο.Πες μας για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη , Χρήστο

Είπε για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη ο Χρήστος και τώρα λέει απτόητος την «Υδρόγειο».  Ο Χατζηνικολάου σίγουρα ακόμα βγάζει μπαρούτι από τα αυτιά του, ο Τράγκας  που υποδαύλιζε την κατάσταση θα γελάει και η Μακρή θα πάει … τρομαγμένη σπίτι της.

Αξιζε πάντως ο τηλεοπτικός καβγάς. Τουλάχιστον, όσο το θέμα της συζήτησης!

΄

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com