Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω μείνει 9 μήνες χωρίς ερωτική σύντροφο»

Στράτος Τζωρτζογλου

«Στο γάμο μου ήμουν πιστός.»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εκμυστηρεύεται στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για το αν είναι πιστός στις σχέσεις του και αποκαλύπτει πως 9 μήνες στην Αμερική δεν είχε καμία ερωτική σύντροφο.

[dfp_ads id=236982]

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξες ποτέ άπιστος; Όχι, άπιστος δεν έχω υπάρξει ποτέ, το να αλλάζω ερωτικούς συντρόφους σε μια εποχή που πιθανόν να ψάχνεις τον έρωτα, αν και όταν ήμουν με μια κοπέλα, ήμουν τουλάχιστον 2 χρόνια μαζί της. Είναι αρκετά τα χρόνια που ζω χωρίς τη Μαρία, ακόμα και 12 συντρόφους να έχεις, για τα ελληνικά δεδομένα μπορεί να θεωρείται υπερβολικό.

Έχεις αλλάξει 12 ερωτικές παρτενέρ από την ημέρα που χώρισες; Μιλάω για σοβαρές σχέσεις, στα διαλείμματα το να μπορείς να ψαχτείς ή να φλερτάρεις και να δεις τον άλλο παραπάνω από ένα σοβαρό φλερτ, δεν σημαίνει ότι είναι και σχέση. Υπάρχουν celebrities ή ηθοποιοί της τηλεόρασης που αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δημιουργούν σκάνδαλα, εγώ δεν έχω δημιουργήσει από το 2004. Πάνε τώρα 13 χρόνια που δεν έχω κάνει κάτι το οποίο θα ήταν άξιο να το προβάλλουν στα περιοδικά.

Δεν έχεις κάνει κάτι ή δεν το έχουμε μάθει; Ακόμα και να μην έχει μαθευτεί, σημαίνει μια στάση ζωής αυτό. Είναι τελείως διαφορετικό να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους και να τους εκπορνεύεις στα περιοδικά. Γιατί το να βγάζεις την προσωπική σου ζωή ως ένα σημείο είναι αρεστό, όταν γίνεται… επάγγελμα, πλέον γίνεσαι επαγγελματίας του είδους, κι εγώ δεν υπήρξα επαγγελματίας τρόφιμος των περιοδικών ποικίλης ύλης. Δεν επιδίωξα ποτέ να μάθουν πράγματα για την προσωπική μου ζωή.

Στο γάμο σου υπήρξες πιστός; Ναι στο γάμο μου ήμουν πιστός, δεν είχα κάνει παράλληλη σχέση. Δεν είχα καμία σχέση κακή, ακόμα και όταν ήταν δύσκολη και είχα καβγάδες, ερωτικές εξάρσεις, τρέλα, προδοσία, αδικία, όλα αυτά τα θεωρώ μέρος του θησαυρού που λέγεται «ζωή». Τώρα γλεντάω τη ζωή μου, οτιδήποτε έχει να κάνει με τις επιλογές μου και την ευθύνη που φέρω. Είμαι σε μια ολοκληρωμένη φάση.

Ποια είναι η μεγαλύτερη περίοδος στη ζωή σου που ήσουν μόνος; Μόνος σωματικά έχω υπάρξει… Στην Αμερική ήμουν 9 μήνες μόνο με το γιο μου. Δεν με πείραξε, ήμουν πάντα μοναχικός, ακόμα και όταν ήμουν σε σχέση. Έχω μείνει 9 μήνες χωρίς ερωτική σύντροφο, καθόλου, καμία ερωτική πράξη, δεν είχα καμία γυναίκα στη ζωή μου τότε ερωτικά.