Στα 14 μέτρα του Μνημονίου

NULL

NULL

Κρατηθείτε. Σας έχουμε και άλλα 14 μέτρα που προβλέπει το Μνημόνιο στα 4.  Είναι 14 τα μέτρα, όπως λέει όλος ο Τύπος, γιατί μας στήνει στα 14 μέτρα το ΔΝΤ και δύσκολα θα αστοχήσει για να μας ξεκάνει.

Τα κυριότερα από τα  14 μέτρα, που θα μας στήσουνε και θα αρχίσουν να μας πυροβολάνε, με  σκοπό την εξοικονόμηση 25 δις ευρώ είναι :

ΑΝΕΡΓΟΙ:  Στο δημόσιο οι προοπτικές προσλήψεις είναι μηδαμινές. Στους κάθε πέντε που φεύγουν, θα προσλαμβάνεται 0,1 ( μηδέν κόμμα , ένας). Στον ιδιωτικό τομέα για κάθε 1000 άτομα που απολύονται θα  γίνεται κλήρωση και θα κερδίζει ένας  πλούσια δώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟ :  Το Μνημόνιο προβλέπει ότι κάθε χρόνο θα μειώνονται οι θέσεις εργασίας κατά 30.000 και υπολογίζεται ότι σε καμιά 20αριά  χρόνια δεν θα υπάρχει κανένας δημόσιος υπάλληλος  που να μας ταλαιπωρεί.  Μπορεί μάλιστα να είναι  ο αριθμός των Δ.Υ. κάτω από το μηδέν ,οπότε μπαίνουμε στο Γκίνες του Μνημονίου και θα τρέχουν να δανείζονται όλα τα κράτη από μας.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ:  Έρχονται αλλαγές και νέες αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ. Καθιερώνεται το «εναλλασσόμενο ρεύμα» . Επειδή  δηλαδή θα είναι πολύ ακριβό, θάχει ρεύμα τη μία μέρα το ένα σπίτι, την άλλη το άλλο. Τριφασικό θάχουμε, αλλά θα είναι όπως το όνομά του,  στο κεφάλι μας. Στους 1.000.000 κομμένους λογαριασμούς θα γίνει μεγάλη εκδήλωση στο Σύνταγμα και η κυβέρνηση θα καλέσει το λαό να ξεκουνηθεί από τους καναπέδες

ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Τα εισιτήρια στα ΜΜΜ, πάνε στα 2, 40 γιατί απέτυχε το κόλπο με το 1.40. Ο λήγοντας πάντως είναι ο ίδιος. Έρχεται και ο Σβατζενέρκερ επικεφαλής των Ράμπο ελεγκτών και καθαρίζει όποιους δεν ακυρώνουν τα εισιτήρια προσωπικώς.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ:  Το νέο Μνημόνιο ορίζει ότι τα κοινωνικά προγράμματα και οι παροχές πρέπει να καταργηθούν. Παραπάνω από ένα παιδί θεωρείται τεκμήριο. Πάνω από δύο    θεωρείται τεκνοδιαφυγή και πάνω από τρία μεγαλοπολύτεκνος και πάει αυτόφωρο.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ:  Από τον Σεπτέμβριο θα οδηγηθούμε στο ψαλίδισμα των επικουρικών συντάξεων και στο κούρεμα των κανονικών. Βέβαια το νέο Μνημόνιο αναφέρει πως είναι σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός και το τσεκούρεμα των συνταξιούχων, γιατί σαν πολύ μαζεύτηκαν από δαύτους.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ : Αναλαμβάνει ο Μητσοτάκης το ΙΚΑ και κλείνει προσωπικά ο ίδιος τα ραντεβού, οπότε δεν πλησιάζει κανείς στα ιατρεία και αποσυμφορείται η κατάσταση.

ΥΓΕΙΑ :   Καταργούνται τα περισσότερα από τα νοσοκομεία, ενώ στα νησιά δεν χρειάζονται καθόλου το χειμώνα. Θα δημιουργηθούν  όμως πλωτά νοσοκομεία, για να αξιοποιηθούν  τα υποβρύχια που έχουμε πάρει και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Θάχουμε έτσι και το πρώτο «γερμένο νοσοκομείο».

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ  ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ :  Εδώ θάχουμε και ευνοϊκές διατάξεις για ορισμένους κλάδους . Εντάσσονται στη λίστα νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές , πρωθυπουργοί κλπ, γιατί οι συνθήκες άσκησης του επαγγέλματός τους, έχουν γίνει πολύ δύσκολες και δεν μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο. Τους δίδεται και επίδομα μεταμφίεσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι 14 στόχοι του Μνημονίου 4 – Ποιοί θα πληγούν από το νέο μνημόνιο με μέτρα έως το 2015

https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66474&catid=13

Μνημόνιο στα 4

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/4.html#more

Έχουμε ή δεν έχουμε Κατοχή;
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_2887.html#more

Και ο πρωθυπουργός στη διαδήλωση της 23ης Φεβρουαρίου !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/23_23.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com