Πώς θα κάνεις φθηνότερα τις εβδομαδιαίες αγορές σου!

Caremarket
Η καλή σχέση ποιότητας-τιμής δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Ο τρόπος σε ότι αφορά τις αγορές του σούπερ μάρκετ, είναι το www.caremarket.gr, το 1ο ελληνικό online super market με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Αθήνα!

Εκεί θα βρεις πάνω από 1.500 προϊόντα σε προσφορά, πολλά με 50% έκπτωση, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα ώστε κάθε φορά που ψωνίζεις, να βρίσκεις κάτι να κερδίζεις. Οι προσφορές του αφορούν αγαπημένα brands και είναι ίσως οι πιο ανταγωνιστικές σε όλη την αγορά online και φυσικών σούπερ μάρκετ. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα είναι πως είναι συγκεντρωμένες οι προσφορές και ταξινομημένες ανά κατηγορία, ώστε να μην χάνεις καμία ευκαιρία που μπορεί να σε ενδιαφέρει!

Κάτι που μας “στοιχίζει” παραπάνω στο σούπερ μάρκετ, είναι πως δεν μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κόστους. Κάπου θα παρασυρθείς, κάπου θα προσθέσεις στο καλάθι σου κάτι που είδες αλλά δεν είχες υπολογίσει να το αγοράσεις και τελικά καταλήγεις στο ταμείο να πληρώνεις περισσότερα από όσα σκόπευες. Στο www.caremarket.gr το καλάθι σου ανανεώνεται κάθε φορά που προσθέτεις κάτι και έτσι έχεις απόλυτο έλεγχο κόστους.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και έτσι κερδίζεις το όποιο κόστος μετακίνησης αλλά και τον πολύτιμο χρόνο, να πας ως το σούπερ μάρκετ, να βρεις να παρκάρεις, να περιμένεις στην ουρά, να κουβαλήσεις, να ανεβάσεις τα ψώνια σπίτι.

Πέραν των προσφορών έχει φανταστικές ιδιωτικές ετικέτες (είδη παντοπωλείου Μαράτα, χαρτικά Γλάρος, καθαριστικά Drollio, τροφές για κατοικίδια Barron) στις οποίες θα βρεις σταθερά χαμηλές τιμές – υψηλή ποιότητα!

Έχει ακόμα και μια υπηρεσία που λέγεται callback για να μην χρεωθείς στην περίπτωση που δεν θέλεις να επικοινωνήσεις ηλεκτρονικά, αλλά θέλεις να μιλήσεις με κάποιον από το τηλεφωνικό ή τεχνικό κέντρο σε σχέση με κάποια απορία ή διευκρίνιση. Εκεί συμπληρώνεις τηλέφωνο και ώρα που θέλεις να σε πάρουν και επικοινωνούν αυτοί μαζί σου.

Έχει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τις καλύτερες τιμές για πραγματικά καλές αγορές! www.caremarket.gr