Πως οι οδηγοί τρόλει θα γίνονται νοσοκόμες

NULL

NULL

Οδηγοί τρόλεϊ θα γίνονται νοσοκόμοι ή νοσοκόμες θα γίνονται οδηγοί τρόλεϊ! Σαρωτικές θα είναι οι μετατάξεις στο Δημόσιο .
 Όσοι δεν απολυθούν, θα παίρνουν μετάταξη σε άλλες υπηρεσίες, για να ξεχαστεί το αμαρτωλό παρελθόν τους.
Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αύριο τις βασικές αρχές για τις σαρωτικές μετατάξεις . Το Πάμε Λουκέτο, έχει το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης, κατόπιν βέβαια εντολών και διαταγών της τρόικας:

Αν θέλει πχ,  το κράτος να προσλάβει νοσοκόμους , θα πρέπει να απολύσει αντίστοιχο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων είτε να «βαφτίσει« νοσοκόμους τους πλεονάζοντες, για παράδειγμα οδηγούς στα τρόλεϊ!

 Ήταν τόσο εύκολο να γίνει, και δεν το είχαμε σκεφτεί  τόσα χρόνια. Ένας οδηγός στην στάση Ευαγγελισμού, μπορεί άνετα να σταματήσει για λίγο το τρόλεϊ, να ανέβει στο νοσοκομείο, να φορέσει τη νοσοκομειακή μπλούζα και να τραβήξει καμιά ένεση σε κάποιον επιβάτη- μας συγχωρείτε πελάτη.

Μπορεί επίσης όταν επιστρέψει στο τρόλεϊ να βάλει ορούς στους επιβάτες κι αν χρειάζεται, μπορεί και να τους αλλάξει πάνες κιόλας. Δεν αποκλείεται να δούμε επίσης ράντσα στα τρόλεϊ και χερούλια να κρατιόμαστε στους διαδρόμους των νοσοκομείων.

Φυσικά θάχουμε και φακελάκια στους οδηγούς τρόλεϊ , ενώ θα περνάει κάθε τόσο ο ελεγκτής με το λάπτοπ από τα δωμάτια του νοσοκομείου και θα ζητάει τα εισιτήρια,  για πληρώσουν πρόστιμα λαθρεπιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com