Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδραση του όταν του ανέφεραν τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στα αναληθή δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αγοράζει το κατασχεμένο σπίτι του στη Φιλοθέη.

Μια πρωτοφανή έκρηξη είχε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που ποτέ δεν έχει πάρει χρόνο από την εκπομπή για δικά της θέματα, δεν έκευψε τον εκνευρισμό της για να δημοσιεύματα που διάβασε και την ήθελαν να αγοράζει το σπίτι που έμειναν κάποτε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε άγρια για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού: «Είναι ντροπή! Αισθάνομαι απαίσια»!
[dfp_ads id=236982]

Το θέμα προέκυψε μέσα από την πληροφορία που μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου τηλεφωνικά στο «Αποκαλυπτικά» για το τι έχει συμβεί, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν μίλησε για φωτογραφίες, αλλά ούτε και για αγορά του σπιτιού.

Μαρίνος Βυθούλκας: Η απάντηση του στην Ελένη Μενεγάκη για το ρεπορτάζ με το σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

Ελένη Μενεγάκη και Πέτρος Κωστόπουλος δένονται από μια οικογενειακή φιλία χρόνων και όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε για το περιστατικό αρκέστηκε να αναφέρει πως όλο αυτό βασίζεται σε κιτρινισμούς και πως η Ελένη Μενεγάκη το διέψευσε:

«Δεν με ενδιαφέρει να το συζητάω, η γυναίκα το διέψευσε. Αυτά είναι κιτρινισμοί του κερατά. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. το θεωρώ disgusting που λένε στα εγγλέζικα.»