Πάμε για τρέλες στις… Βρυξέλλες;

NULL

NULL

Α, τώρα καταλάβαμε γιατί  γίνονται τόσο συχνές συνεδριάσεις και συσκέψεις στις Βρυξέλλες!

Σε ερωτικές συνευρέσεις με συναδέλφους τους και όχι μόνο, σε γνωστά ξενοδοχεία των Βρυξελλών, επιδίδονται οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα διαλείμματα των επίσημων συνομιλιών και συναντήσεων, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο.

Κάτι είχαμε παρατηρήσει! Τα διαλείμματα ήταν πιο πολλά και …
από δημοτικού σχολείου. Μόλις βαράει το… κουδούνι διάλειμμα, τα κουρασμένα παλικαράκια της ΕΕ , τρέχουν λίγο πιο δίπλα  στο «Treviso Hotel», γνωστό ξενοδοχείο ΧΧΧ , με όλα τα κομφόρ και δεν θα χρεοκοπήσεις κιόλας, αφού η τιμή είναι 75 ευρώ την ώρα.

Σύμφωνα τώρα με  με το βρετανικό Τύπο, πριν από δύο χρόνια, προειδοποιήθηκαν από την Ε.Ε να αποφεύγουν τη μοιραία γοητεία μαθητευόμενων νεαρών γυναικών που τους έστηναν σεξουαλικές παγίδες προκειμένου να τους εκμαιεύσουν, την ώρα που είναι… τρωτοί, απόρρητα στοιχεία υποθέσεων της Ε.Ε. ΅.

Τώρα οι κακές γλώσσες λένε ότι οι κοπέλες αυτές έχουν σχέση με τις περιβόητες » αγορές» γι αυτό και λέγεται «αγοραίος έρωτας» όλο αυτό που γίνεται με το σεξ στις διάφορες συνεδριάσεις της Ευρωπαικής ¨Ενωσης…

Φυσικά μην ψάχνετε για ελληνική συμμετοχή, σε αυτές τις.. εκδηλώσεις ! Εδώ μας έχουν πάρει και τα σώβρακα στις Βρυξέλλες ( στις συνεδριάσεις!).

Ρεπορτάζ:zougla.gr

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρπαξαν την πιατέλα και έφαγαν τα ψάρια του Πάγκαλου!
Ατάκες για τον ελεύθερο Στρος Καν
Παπανδρέου: Φέτος ο Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές,,,
Ραντεβού στην 6η δόση με νέες κασέτες
Το διαφημιστικό του Παπουτσή
Η ψήφος του Καραμανλη: «Ναι, μωρε, φτιάχτα!»
Ατάκες για τη νταντά Ελσα Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος και η Ελσα
Αυτή την ώρα ρίχνουν την 5η δόση δακρυγόνων

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com