Oταν ο Γ. Παπανδρέου κατούρησε στην Κηφισιά , μαζί με τον Καραμεροχαριτάτο!

NULL

NULL

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Θα αρχίσουμε ανάποδα.
Πρώτα θα δείτε το βίντεο και μετά το συζητάμε εκτενώς το μέγα σημερινό  θέμα, που με δυο λόγια είναι ότι ο Καραμέρος των Καραμεροχαριτάτων, πήγε να κατουρήσει σε ρεστοράν της Κηφισιάς και συνάντησε στα ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό  κ. Γιωργοπαπανδρέου

Οκ, το είδατε λοιπόν; Πάμε να  αναλύσουμε το θέμα από όλες τις πλευρές:

Υπάρχει ένα θρυλικό θέμα στο διαδίκτυο: » Ο Καραγκούνης κατούρησε το Καμπ Νου». Το θέμα βέβαια είναι μεγαλύτερο, αφού ιερερχικά ο Παπανδρέου είναι μπροστά ,  και ο Καραγκούνης κάνει  μόνο τούμπες και ο πρωθυπουργός κωλοτούμπες , όπως τις προάλλες με το Μνημόνιο και τα 50 δις.

Μεγάλη διαφορά βέβαια , ότι ο Καραγκούνης πήγε φόρα παρτίδα να κατουρήσει στη φυσούνα του γηπέδου της Μπαρτσελόνα, ενώ ο πρωθυπουργός πήγε μόνος του, εκεί που και οι πρωθυπουργοί πάνε μόνοι τους.

Σημαντικό είναι ότι ο πρωθυπουργός είχε «συνεχή ροή» στο πιπί , όπως άλλωστε συνεχή ροή έχει και ο δανεισμός της χώρας από την τρόικα.

Ο Γ. Παπανδρέου έπλυνε τα χέρια του, όπως κάνει συνήθως , όταν νίπτει τας χείρας του για σοβαρά θέματα. Φορούσε κασκόλ κόκκινο , άρα έχει βγει κανονικά στο αντάρτικο με την τρόικα.

Είχε  βέβαια, μισάνοιχτη την πόρτα, γιατί όλα στο φως , ισχύουν και στο κατούρημα. Κι αυτό στο φως.

Τώρα  βέβαια δικαιολογεί το Πάμε Λουκέτο και τον Καραγκούνη, που πήγε δημόσια στη φυσούνα και κατούρησε, πόσο μάλλον αφού  ο πρωθυπουργός αφήνει μισάνοιχτη  την πόρτα,  να δούμε όλοι το κατούρημά του.

Φυσικά η  λεκάνη που άφησε ο Γιωργοπαπανδρέου στον Καραμεροχαριτάτο, ήταν πεντακάθαρη, αφού  πρωθυπουργός είχε κάνει κι εδώ κάθαρση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κατούρησε ο Καραγκούνης στο « Καμπ Νου»;
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/blog-post_4910.html

Δεν κατούρησε ο Καραγκούνης στο Καμπ Νου!  Αποκαλύπτουμε ποιος είναι!
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/blog-post_1310.html#more

Κατούρησε τελικά ο Καραγκούνης ; Η συνέντευξη.
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_8939.html

Κατούρησε πάλι ο Καραγκούνης, στο 30’ του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ;

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/30.html

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com