O νέος νόμος «4000» περί τεντιμποϊσμού για τα διόδια

NULL

NULL

Τη σύνταξη Νόμου, για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προωθεί άμεσα η κυβέρνηση, διαβάζουμε στο ρεπορτάζ.

Σήμερα έχουμε ανοιχτά τα διόδια μετά τις τρεις σε όλους τους δρόμους,Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει ότι ο νόμος αυτός θα είναι πολύ σκληρός και θα μοιάζει πολύ με το » Νόμο 4000 «περί τεντιμποϊσμού » , που έχει αφήσει ιστορία. Επειδή η ιστορία ξαναγράφεται, ο Νόμος για….
όσους «Δεν πληρώνουν, δεν πληρώνουν» , θα λέγεται κι αυτός «Νόμος 4000″ με την προσθήκη «περί Δενπληρωνισμού»

Ο «Νόμος 4000 «περί τεντιμποϊσμού» ψηφίστηκε το 1958 . Η αστυνομία συνελάμβανε όσους νεαρούς έριχναν γιαούρτι ή φρούτα σε ηλικιωμένους και γυναίκες και τους οδηγούσε στο κρατητήριο, όπου γινόταν σε αυτούς κούρεμα με την ψιλή και τους έσκιζαν τα ρεβέρ από τα παντελόνια τους.

Διαβάστε τώρα τα κυριότερα άρθρα του νέου» Νόμου 4000 περί Δενπληρωνισμού» :
——————————————————————————–

Άρθρο 3: Συλλαμβάνονται όσοι δεν ακυρώνουν εισιτήρια ή σηκώνουν τις μπάρες και γίνεται » κουρά εν χρω». Kούρεμα με την ψιλή,δηλαδή. Ταυτόχρονα πέφτει και κούρεμα στα τυχόν ομόλογα και καταθέσεις τους.

Άρθρο 14, παρ.2: Το αντίθετο από το νόμο 4000 περί Τεντιμποϊσμού. Αντί να ξηλώνεται το ρεβέρ, ράψιμο το ρεβέρ, για να βγαίνουν οι νεαροί κυρίως δράστες εκτός μόδας. Ράψιμο επίσης του σκισμένου μπλου τζιν για να είναι επίσης ντεμοντέ.

Άρθρο 113: Διαπόμπευση και δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών των λαθρεπιβατών , ανυπάκουων στο διαδίκτυο. Διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων γιαουρτώματος και αυτόφωρου επί 15νθήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΦΕΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ… ΔΙΟΔΙΟ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_8869.html

«Δεν πληρώνω , δεν πληρώνω» και ο Ν. Χατζηνικολάου!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_04.html

ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ … ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1358.html

Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει απο τους diodistas και τους leoforistas;

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/diodistas-leoforistas.html#more

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com