Ο αρχηγός Σαριέγκι , τι έφαγε ο Βιτόλο και το φαλιμέντο του Σισέ

NULL

NULL

Νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο Γιόσου Σαριέγκι, προκαλώντας θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς της ΠΑΕ που έτρεξαν να πάρουν διαρκείας για να μη χάσουν το θέαμα.

¨Ήταν μία μεγάλη έκπληξη , μεγαλύτερη από το να κέρδιζε ο Σύριζα τις εκλογές. Ο Κατσουράνης έφαγε σκόνη  από τον Βάσκο και ήρθε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία, αλλά μάλλον το είχε προβλέψει , αφού είχε δηλώσει προ ημερών….
΅θα τρίβετε τα μάτια σας, με τον Παναθηναικό που θα δείτε φέτος».

Στο μεταξύ όλοι περιμένουν τη απόκτηση του Βιτόλο , που σήμερα θα φάει πάλι με τον Βρύζα για να δουν τι θα γίνει. Λέμε «θα φάνε» και όχι » θα συζητήσουν» , γιατί έφαγαν και χθες το βράδυ. Ο  Βρύζας έπεσε σε κίνηση  στην επιστροφή από τη  Χαλκιδική που έκανε το μπάνιο  και δεν μπόρεσε να φτάσει στο ραντεβού με τον παίκτη, που τον περίμενε στις 7 στα γραφεία, γι αυτό έφαγαν κατά τις 10 να ντερλικώσει από την πείνα . Από την άλλη το γεγονός αποδεικνύει ότι ο κ. Βρύζας είναι πραγματικά γεννημένος για τεχνικός διευθυντής, γι αυτό καλώς σφάζονταν γι αυτόν ποιος θα τον αποκτήσει . Από τον Παναθηναικό συνέστησαν στον Βιτόλο να μη φάει πολύ απόψε , γιατί θα γίνει διπλός από τον Μουν.

Στο μεταξύ αύριο τελικά ο Σισέ ξαναφεύγει για τη Ρώμη να υπογράψει στη Λάτσιο. Και λέμε «ξαναφεύγει» γιατί κάθε μέρα φεύγει , αλλά είναι εδώ και τον έχουν ζώσει τα φίδια, μπας και έκανε λάθος που αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Γι αυτό εκτός της Τζουντ που γράφει στο τουίτερ , έγραψε και ο ίδιος άρθρο στο διαδίκτυο,  και λέει πως από μικρός ήταν Λάτσιο και θα πετύχει οπωσδήποτε γκολ κατά της  άσπονδης Ρόμα.. Καλού κακού ο Τζιμπρίλ παρακολουθεί και τα σπρεντ στην Ιταλία, αφού η γειτονική χώρα που φαίνεται πως θα βαρέσει φαλιμέντο πριν από μας .
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο Παπανδρέου αποδοκίμασε υπουργό
Μιλάει ο 35χρονος που έφαγε τα ψάρια του Πάγκαλου
Αλλο 1-1-4 και άλλο 1-1-5
Πως γεμίζουμε τις μπαταρίες το καλοκαίρι!
Η εξομολόγηση ενός τσολιά στο Σύνταγμα
Παπανδρέου: Φέτος ο Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές,,,
Ραντεβού στην 6η δόση με νέες κασέτες

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com