Νένα Μεντή: «Δεν έγινε ποτέ πρόταση για τις Τρεις Χάριτες – Η τηλεόραση είναι χάλια»

Νένα Μεντή

Τι λέει για τη διαφήμιση με τις συμπρωταγωνίστριες της από τις Τρεις Χάριτες;

Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τις φήμες που ήθελαν τις Τρεις Χάριτες να επιστρέφουν στην τηλεόραση, αλλά και πως βλέπει τις δουλειές που γίνονται σήμερα σε αυτή.

«Χάλια την βλέπω την τηλεόραση. Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή έχει παιχνίδια, κάποια πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα που είναι κουτσομπολιά. Είμαι πολύ αντίθετη σε όλο αυτό που γίνεται. Τα ποσοστά έχουν πέσει. Εδώ ξέρουμε μεγάλα αστέρια της τηλεόρασης και δεν κάνουν πια νούμερα. Πολύ δύσκολα θα επέστρεφα στην τηλεόραση. Έχω κατά καιρούς προτάσεις, αλλά πολύ δύσκολα. Γιατί είναι αμφίβολη καταρχήν η ποιότητα και μετά τα χρήματα.

[dfp_ads id=236982]

Δεν έγινε ποτέ πρόταση να επανέλθουν οι Τρεις Χάριτες. Αυτό κυκλοφόρησε με αφορμή τη διαφήμιση, ότι θα ξαναρχίσει το σίριαλ.Όχι. Δεν θα με ενδιέφερε καθόλου αυτό. Οι Τρεις Χάριτες έγιναν στην εποχή τους και ήταν αυτό που ήταν. Ήμασταν αυτό που ήμασταν, τώρα είμαστε άλλες. Πέρασαν οι καιροί. 25 χρόνια από τότε.

Πήγαμε εκεί να κάνουμε μια διαφήμιση, να βγει καλή όσο γίνεται, να συνεργαστούμε καλά και να πληρωθούμε», ανέφερε η Νένα Μεντή.