Μπορεί να λέγεται «Φωτόπουλος» και να κόβει το φως;

NULL

NULL

Λυπούμαστε, δεν  θα είμαστε μαζί με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλο , που μας έχει κατατρομάξει με τις δίωρες διακοπές  ρεύματος.

Κάθε πλήκτρο που πατάμε , φοβόμαστε ότι στο επόμενο θα κοπεί το ρεύμα, αφού…
κανένας δεν ξέρει πότε θα έχουμε διακοπή. Μπορούμε να μπούμε στο Ίντερνετ να δούμε τις διακοπές λένε  , αλλά αν δεν έχει ρεύμα πώς θα μπούμε στο ίντερνετ; Και πως θα μπει η γιαγιά στο διαδίκτυο; Όχι, ότι δεν ξέρει να μπει, αλλά με 300 ευρώ σύνταξη η σύνδεση με το ίντερνετ τη μάρανε. Έτσι χάλασε και η σχέση με τον παππού από την Αυστραλία.

Εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι οι διακοπές του ρεύματος. Θα είναι οι μόνες διακοπές που θα κάνουν φέτος οι Έλληνες. Και εν πάση περιπτώσει σε λένε Φωτόπουλο και μας κόβεις το φως;

Που πας ρε Καραμήτρο και θέλεις κιόλας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα σου ; Κόβεσαι από όνομα μόνο. Θα μας βρεις απέναντι.

Πως θα πάμε με το ασανσέρ , που φοβόμαστε μη μείνουμε εκεί μέσα και λιώσουμε από τη ζέστη. Άσε που ενεργοποιήθηκαν διάφοροι μυστήριο τύποι, αλλοδαποί θάναι, θάλεγε ο Καρατζαφέρης. Μόλις βλέπουν κάτι ωραίο να παίζει, τσουπ, μπαίνουν στο ασανσέρ, με την ελπίδα να κοπεί το ρεύμα. Ζούγκλα γίναμε . Ανευλαβής που σου χρειάζεται, κύριε Φωτόπουλε!

Το Πάμε Λουκέτο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα με την  απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Έχει μόνο το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, για το επόμενο δίωρο σε όλη την Ελλάδα.

Το επόμενο δίωρο λοιπόν θα έχουμε διακοπή σε όλα τα σπίτια , που ο αριθμός της οδού  είναι 2, 5, 13, 22, 34 , 41 και τζόκερ τα σπίτια  με αριθμό οδού  8.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παπανδρέου: Οι θείες ( θυσίες) του λαού , πιάνουν τόπο!
Βίντεο με το… «αξιόπουστα» του Γιώργου!
Eurogroup εναντίον… group Βενιζέλου!
Μπορεί να λέγεται Φωτόπουλος και να κόβει το φως;Επιστολή κηπουρού για τους «κηπουρούς της κυβέρνησης»

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com