Μανωλίδου speaking. Σαν τον Γεωργίου θα μιλάει από τη Δευτέρα

NULL

NULL

Σαν τον Γεωργίου θα μιλάει από τη Δευτέρα η Ευγενία Μανωλίδου. Γι αυτό τον κάλεσε σήμερα στην εκπομπή της για να πάρει και να ξεσηκώσει μαθήματα.  Είναι το ύστατο κόλπο για να ανεβάσει την τηλεθέαση. 

Η Ευγενία Μανωλίδου΄, θα μιλάει από Δευτέρα, περίπου ως εξής:

» Γειά σας μάγκες. Κάλεσα την Παρασκευή τον Γεωργίου , γιατί δεν ανέβαιναν τα νούμερα με τίποτα. Πολύ κλο κλο και τηγανίτα τίποτα, μάγκες.

Θα σας τα πω όμως μάγκες από την αρχή. Αν αλλάζαμε την ώρα , θα πηγαίναμε καλύτερα, είπα στο Λάτσιο.  Και μου λέει, ο λακαμάς: ΅ αν το πουλί μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο΅.

Χου ρε!    Και μου λέει  μετά ο Λάτσιος, κάλεσε τον Γεωργίου, γιατί  σε βλέπω» Αντίο ζωή με Τζιοβάνι και Ζέτερμπεργκ . Μανωλίδου  speaking.  Λίρα εκατό  αυτό που σας λέω.- Μόνο απ` την  Μανωλίδου  θα τ` ακούτε αυτά. ξεβουλώστε τ΄αυτιά, ρε!

Και καλώ λοιπόν  τον Γεωργίου . Αβαβά η συζήτηση., αλλά φοβερός ο  Γεωργίου..  Καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους κεφτέδες. Και η μπάλα στο μπακλαβαδωτό, όταν χόρεψε ροκιά και μπρεικντάνς. Μούφυγε ο τάκος., κατέρρευσα  μάγκες,

Αν  δεν ανέβουν και τώρα τα νούμερα, πάπαλα η Ευγενίτσα . Κλάνει ο πεθαμένος; Αυτό θα δείξει από Δευτέρα  και ελπίζω  να γίνει. Στο πηγάδι κατουρήσαμε έμείς. Ήμαρτον ρε πούστη μου, έλεος! 

Μανωλίδου speaking. Γιαχαραντάν μάγκες.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com