Ληστείες με «ραντεβού»

NULL

NULL

Είναι πια τόσο πολλές οι ληστείες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, που έχουμε φτάσει στο σημείο  για να σε ληστέψουν, να αναγκάζεσαι   να κλείνεις «ραντεβού» με τους ληστές.

Η κυβέρνηση , τι να κάνει κι αυτή, σκέφτεται να βάλει ένα τηλέφωνο σαν το «184, ραντεβού», όπως στο ΙΚΑ, για να κλείνουμε πιο σύντομα αυτά τα επείγοντα ραντεβού. Ο αριθμός αυτός πιθανότατα να είναι το «200, ραντεβού», γιατί αυτός είναι ο μέσος όρος ληστειών στους πολίτες.

Μάστιγα γίνονται οι ληστείες εναντίον εύκολων στόχων και η τελευταία μόδα είναι οι ληστείες στα κομμωτήρια. Μπαίνουν μέσα στα κομμωτήρια οι ληστές ,  βαριά οπλισμένοι με πιστόλια 3 κιλά το ένα και δεν κάνουν πίσω όταν ο κομμωτής ή κομμώτρια τραβήξουν πιστολάκι  για να τους απειλήσουν.

Οι ληστές το συνηθέστερο που …
ζητάνε σε αυτές τις περιπτώσεις, από τους κομμωτές ή κομμώτριες είναι να τους λούσουν , λόγω της γενικότερης ένδειας της ζωής τους ή να τους βάψουν τις ρίζες. Έτσι  βγαίνουν αγνώριστοι από τα κομμωτήρια με αποτέλεσμα να μην τους αναγνωρίζουν οι αστυνομικοί και να τους συλλάβουν.

Επίσης  οι ληστές προτιμούν το ζεστό χρήμα και το ζεστό καπουτσίνο, αφού  μπαίνουν χωρίς φόβο σε καφετέριες και ρουφάνε τους καφέδες των πολιτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τον Ιανουάριο του 2011 διπλασιάστηκαν οι ληστείες σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010, αλλά το ποσοστό αυτό είναι μικρό, γιατί συμπεριλαμβάνονται και οι ληστείες από το κράτος.

Μείωση παρουσιάζουν  όμως οι ληστείες στις Τράπεζες, αφού ληστεύουν από μόνες τους τον ΄κόσμο και δεν χρειάζονται βοήθεια και αυτό προβληματίζει επίσης την κυβέρνηση.

Τα πράγματα γίνονται χειρότερα από το γεγονός ότι η αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης λόγω κρίσης, αφού δεν τους δίνει λεφτά το κράτος. Δεν υπάρχει γραφική ύλη στα αστυνομικά τμήματα, με αποτέλεσμα να μην καταγράφονται τα αλλεπάλληλα συμβάντα. Δεν υπάρχει επίσης βενζίνη στα περιπολικά  που ξεμένουν και σε μια πρόσφατη καταδίωξη με τους ληστές τους ζήτησαν καύσιμα και συνέχισαν το κυνηγητό.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com